💥 Valabil: Tratament fata & gat CADOU de 827 lei

Informare oficială legata de COVID-19

Update: 19.03.2020

Pentru mai multe informații legate de situația punctuală din această perioadă pentru fiecare locație vă rugăm să contactați direct cea mai apropiată clinica aBeauty Clinique apasand pe numele acesteia din lista de mai jos:

Update: 16.03.2020

Dragi prieteni,

Având în vedere situația globală legată de virusul COVID-19, dorim să vă informăm că în toate clinicile aBeauty Clinique din țară situația a fost mereu sub control.

Măsurile de sterilzare, igienă, curățenie și siguranță au fost mereu suplimentare la noi în ultimii 7 ani, iar acest lucru a reprezentat întotdeauna unul dintre avantajele noastre competitive pe care l-am promovat în cadrul manifestului Garanției Calității în Estetică.

În toate clinicile de estetică din rețeaua aBeauty Clinique s-au folosit, se folosesc și se vor folosi mereu din abundență substanțe de igienă și curățenie în doze și concentrații conforme.

Avem stocuri consistente de mănuși, măști de protecție, lenjerii, papuci sau membrane de protecție de unică folosință și substanțe de igienizare. Toată activitatea se va desfășura în mod normal.

La aBeauty Clinique ești în siguranță.

Ne pasă de clienții și de pacienții noștri. Prin urmare am luat un set firesc de măsuri:

  • Înainte de a veni într-o clinică aBeauty, pacienții vor fi întrebați suplimentar de starea lor de sănătate și de țările în care au călătorit în ultimele 14 de zile pentru a stabili programarea la o dată ulterioară dacă este cazul. De asemenea, vor semna o declarație pe propria răspundere.
  • Nu vom programa mai devreme de 14 zile pacienți noi care nu au mai fost vreodată la aBeauty. Vom programa cu prioritate clienții existenți. Astfel, vei fi în siguranță deplină.
  • Pacienții care au venit din altă țară vor fi programați doar după 14 zile de la întoarcerea acestora pe teritoriul României. Regula este valabilă pentru orice țară, nu doar pentru China, Italia, Spania sau Germania.
  • Programul de lucru al clinicilor va fi de 8 ore pe zi, respectiv de luni până vineri de la ora 11:00 la ora 19:00. Astfel, vom avea posibilitatea să facem ture separate ale colegilor noștri și să le oferim opțiuni de transport mai sigure.
  • Nu am avut niciodată colegi sau clienți cu o stare similară răcelii puternice sau cu febră, deoarece acestea reprezintă contraindicații pentru majoritatea tratamentelor estetice.
  • Nu avem sau am avut colegi care au fost plecați în afara țării în ultimele 14 zile. De asemenea, în acest moment nu avem colegi care au rude sau prieteni veniți din afara țării cu care au interacționat.
  • Pentru clienții care se află în autoizolare la domiciliu am creat o linie specială de consultanți dedicați care vor realiza diagnostice telefonic sau prin mijloace audio/video ce nu implică prezența fizică.
  • Deși tipul nostru de activitate nu implică nici un fel de aglomerație datorită programărilor separate pe intervale și săli de tratament, am adăugat timp suplimentar între programări pentru a evita intersectările cu alți pacienți.
  • Va fi doar un singur pacient în clinică per programare astfel încât să fii în siguranță că nu interacționezi și că nu te afli sub același acoperiș cu nimeni altcineva în afară de 2 colegi de-ai noștri.
  • Măsurile de securitate și igienă s-au triplat. Toate suprafețele, toaletele, mânerele ușilor, meselor etc. fiind dezinfectate conform unui protocol eficient ce se activează la o perioadă stabilită de timp.

Cu atât mai mult, în situatia actuală, vom comunica suplimentar cu toți clienții noștri și, ca și în cazul colegilor noștri, dacă au fost sau au interacționat cu persoane din zonele “roșii” le transmitem să rămână izolați la domiciliu, acesta fiind un act de responsabilitate față de familie, colegi și societate.

Atunci când ne alegi, intri în marea familie aBeauty. Am avut, avem și vom avea grijă de tine la fel ca de membrii familiei noastre.

Dacă este vreo clinică de estetică în care să te simți cel mai în siguranță în acest moment, aceea este o clinică aBeauty Clinique. Pentru că avem experiență în siguranță.

Îți dorim o primăvară frumoasă în continuare!

Gânduri bune,

Echipa aBeauty Clinique