🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Sărbătorește alături de Anca Serea 4 ani de aBeauty în Brașov!

Mamă a 5 copii, soție, persoană publică și femeie de carieră. Așa ar putea suna pe scurt descrierea frumoasei Anca Serea.

Sărbătorește alături de noi și alături de Anca Serea 4 ani de aBeauty Clinique în Brașov! Vino miercuri, 14 martie 2018, la ora 17:00 la clinica noastră din Brașov situată pe str. Nicolae Iorga Nr. 26, vis-a-vis de Parcul Central.

Vom ciocni un pahar de șampanie și vom discuta despre sănătate și frumusețe cu Anca Serea, dar și provocările sale ca mamă, soție și femeie de carieră în același timp.

Și pentru că e ziua noastră, facem cinste! Fiecare participant la eveniment va intra automat într-o tombolă de pe urma căreia se pot câștiga pe loc reduceri tentante și premii ce constau în tratamente corporale și faciale în clinica noastră.

Intrarea la eveniment este liberă, însă datorită numărului limitat de locuri vă rugăm să confirmați prezența telefonic la +40 743 292 200 sau completând formularul de mai jos.

Ne vedem miercuri, 14 martie 2018, la ora 17:00 la aBeauty Clinique Brașov! Vă așteptăm cu drag.

Giulia Anghelescu la aBeauty CliniqueSunt placut impresionata de clinicile aBeauty si de oamenii profesionisti si prietenosi de acolo.Giulia Anghelescu


Peste 5 ani de studii clinice, protocoale unice, rezultate masurabile si experienta in solutii personalizate.

Lasa un comentariu

Mentiunam faptul ca toate comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate