La aBeauty e sigur. 👉 Vezi măsurile!

aBeauty Clinique își sistează activitatea 15 minute, pe 15 martie, la ora 15:00

Am decis ca pe 15 martie la ora 15:00 să oprim complet activitatea timp de 15 minute în cele 6 clinici aBeauty din țară, în salonul GLASS Beauty și în sediul nostru central din Galați.

Această acțiune civică este o formă simbolică prin care subliniem lipsa numărului suficient de autostrăzi din România. Prin sistarea completă a activității în punctele noastre de lucru ne alăturăm milioanelor de români care suferă de pe urma lipsei autostrăzilor.

Considerăm că motorul unei economii puternice și competitive este antreprenoriatul. Cerem sprijinirea antreprenoriatului și dezvoltarea infrastructurii de transport în România prin proiectarea și realizarea de autostrăzi care să conecteze complet țara noastră.

Știm foarte bine că indiferent de culoarea politică, preferințe și convingeri, toți cetățenii își doresc autostrăzi, iar astăzi ne alăturăm acestei inițiative civice și susținem afirmația: România vrea autostrăzi.

Pe data de 15 martie 2019 la ora 15:00, activitatea din punctele noastre de lucru va fi sistată complet timp de 15 minute. Ne cerem scuze anticipat față de clienții afectați de acest lucru și le mulțumim pentru înțelegere.

aBeauty Clinique nu a făcut, nu face și nu va face niciodată politică. Considerăm că această acțiune simbolică inițiată de mediul de afaceri român este una cu caracter pur civic. Vrem autostrăzi în România.

2 comentarii

  • Buna ziua! Da, realizam aceasta procedura. Va rugam sa ne contactati pentru a discuta mai multe detalii: https://www.abeauty.ro/pages/contact

    aBeauty Clinique
  • Buna ziua,as dori sa stiu daca faceti in clinica tratamentul Volite Juvederm. Multumesc!
    https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.facebook.com/urgentestomatologiceconstanta/posts/1544142325680417&ved=2ahUKEwjR693-qtLhAhVQIlAKHXMyCP0QFjAFegQIBRAC&usg=AOvVaw1YJKl5xF1x6Aiwfw0l4NBe

    Sorina Olteanu

Lasa un comentariu

Mentiunam faptul ca toate comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate