Participa la #MyPerfectBody cu Roxana Nemes la aBeauty Clinique Constanta

Roxana Nemes la aBeauty Clinique

Joi, 7 septembrie 2017, frumoasa Roxana nemes ne va fi alaturi la evenimentul #MyPerfectBody organizat la aBeauty Clinique Constanta incepand cu ora 17:30.

In cadrul evenimentului vom prezenta noul upgrade al aparatului de criolipoliza si vom discuta despre noile protocoale terapeutice menite sa ajute in lupta cu tesutul adipos, cu celulita sau cu pielea flasca.

Evenimentul va fi deschis de catre un specialist care va sosi din Bucuresti pentru a ne prezenta noutatile in domeniu. De asemenea, Roxana Nemes ne va impartasi din experientele sale cu tratamentele corporale si va ciocni un pahar de sampanie cu oaspetii nostri.

Evenimentul se va incheia cu o tombola in care toti participantii vor avea de castigat si vor putea accesa anumite oferte valabile doar marti, 7 septembrie. Inscrie-te completand formularul de mai jos.

Participarea la eveniment este gratuita si se realizeaza pe baza de rezervare. Locurile sunt limitate, iar prioritate au clientii existenti. Te rugam sa completezi cat mai rapid formularul de mai jos

aBeauty ®

+ 32.378 ore tratamente

+ 4.869 pacienti multumiti

+ 31 de tipuri de terapii

+ 32 de aparate noi

+ 35 specialisti si terapeuti

+ 28 de protocoale unice

Ne poti contacta si telefonic la +40 758 837 016 & constanta@abeauty.ro

Lasa un comentariu

Comentariile trebuie sa fie moderate si aprobate inainte sa devina publice.