🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Înscrie-te la Open Day SRS și trăiește experiența unui tratament facial PREMIUM

Legenda spune că Geea, zeița pamântului, a observat că regatul său era populat de prea multe forme de viață care poluau pur și simplu totul.

Plante și animale care nu erau pe gustul ei creșteau și se înmulțeau precum buruienile în grădină. Peisajul era unul haotic, suprapopulat și obositor.

Așa că Geea s-a hotărât să apeleze la o soluție extremă. A curățat pârjolind suprafața pământului pentru a oferi un nou început acestuia.

Numai că suprafața pamântului era acum stearpă și nimic nu mai creștea cum trebuie acolo. Ariditatea și praful creaseră un dezechilibru de nedescris.

Supărată de soluția extremă de curățare aleasă, Geea a hotărât să repare totul și cu o suflare a umplut pamantul de viață din abundență, oferindu-i totul.

Peste tot creșteau ierburi, copaci, animale și alte ființe. Pământul dădea impresia că urmează să explodeze precum o boabă de porumb supraîncălzită.

În scurtă vreme animalele și plantele au început să moară, să se usuce și să se autodistrugă din cauza abundenței oferite și impuse de Geea.

Tot surplusul pe care Geea îl oferea suprafeței pământului asemenea unei infuzii se ducea pe apa sâmbetei, iar risipa era uriașă și nejustificată.

Atunci, Geea a înțeles că extremele nu sunt bune, indiferent de intențiile din spatele acestora. Prin urmare, a hotărât să facă un singur lucru…

A hotărât să creeze și să asigure un climat de echilibru pentru suprafața pământului. A observat imediat cum totul își recapătă echilibrul natural.

Astfel, suprafața pământului zeiței Geea a devenit un loc în care natura a păstrat totul tânăr, curat, proaspăt și sănătos.

Asemenea zeiței Geea, tu ești zeița trupului tău. Ești zeița pielii tale. Ești zeița tenului tău. Iar tratamentele faciale SRS sunt soluția echilibrului natural.

SkinTera SRS este singurul tratament facial neinvaziv și nedureros cu factor natural de protecție ce restabilește echilibrul natural al pielii.

Înscrie-te acum la evenimentul Open Day ce va avea loc Miercuri, 9 Septembrie 2020, în toate clinicile aBeauty Clinique din țară și descoperă rezultatele tratamentelor faciale SRS.

În cadrul evenimentului vei putea testa fără obligații pe jumătatea feței unul dintre urmatoarele tratamente faciale SRS, cu posibilitatea de a achiziționa ședința completă cu o reducere unică, nemaiîntâlnită până acum, de 50%:

  • Hidratare
  • Anti-Acnee
  • Anti-Pete
  • Anti-Ageing
  • Post-Acnee
  • Anti-Roșeață

În plus, vei avea parte de reduceri spectaculoase dedicate doar participanților la Open Day SRS.

Selectează cea mai apropiată clinică și înscrie-te acum fără nici o obligație.

După înscriere, în funcție de numărul de locuri disponibile, colegii noștri te vor contacta pentru a stabili detaliile.

Locurile sunt limitate la numărul maxim de persoane ce pot fi programate.

Pentru a verifica disponibilitatea, completați formularul. Vă mulțumim!

Lasa un comentariu