Înscrie-te la Open Day Intraceuticals pe 26 Iulie la aBeauty Clinique Iași

Ai de gând să începi un tratament facial neinvaziv și nedureros, dar care concurează la rezultate cu procedurile invazive? Înseamnă că Intraceuticals, denumit și tratamentul Madonnei, este soluția perfectă pentru tine.

aBeauty Clinique Iași își deschide porțile și te invită la evenimentul Open Day Intraceuticals unde vei putea testa GRATUIT tratamentele faciale!

Evenimentul se va desfășura pe tot parcursul zilei de joi, 26 iulie 2018, și este dedicat clienților care au în plan să cumpere deja un astfel de tratament facial, însă vor să testeze gratuit și fără obligații puterea tratamentelor Intraceuticals înainte.

Tratamentul va fi efectuat pe jumătate din față, tocmai pentru a putea observa cât de mult se poate schimba tenul tău în 30 de minute. Bineînțeles, ulterior observării rezultatelor, poți opta pentru a continua ședința și pe cealată jumătate de față.

Există un număr de locuri limitate la capacitatea clinicii de a desfășura tratamente Intraceuticals neîncetat pe parcursul unei zile. Pentru a participa la Open Day este necesară înscrierea și confirmarea telefonică. Te rugăm să completezi formularul de mai jos.

De asemenea, în ziua Open Day vom avea o reducere așa cum nu a mai existat până acum, însoțită de cadouri substanțiale la pachetele Intraceuticals.

Înscrie-te acum! Ne vedem joi, pe 26 iulie, la clinica aBeauty Clinique Iași, situată pe Șos. Petre Andrei Nr. 28, la demisolul blocului A8 din Exclusive Residence. Detalii și la telefon 0748484802.


2 comentarii

  • @Mariana: Vă mulțumim pentru interesul manifestat față de oferta noastră. Vă rugăm să vă înscrieți pe formular și vă vom contacta telefonic dacă vor mai fi locuri disponibile. O zi frumoasă!

    aBeauty Clinique
  • Bună ziua! Mă interesează oferta dumneavoastra ……….
    Mult succes!!!

    Mariana

Lasa un comentariu

Comentariile trebuie sa fie moderate si aprobate inainte sa devina publice.