💥 Valabil: Tratament fata & gat CADOU de 827 lei

Înscrie-te la Open Day ThermaVein pe 24 August la aBeauty Clinique GALAȚI

ThermaVein este ultima tehnologie dezvoltată în UK, net superioară laserului, de tratare a vaselor capilare sparte (acele venișoare roșii de pe față, nas, picioare sau glezne), a papiloamelor, a angioamelor și a punctelor albe Milia.

Dacă te confrunți cu una dintre problemele de mai sus și vrei să o rezolvi, află că aBeauty Clinique GALAȚI își deschide porțile și te invită la evenimentul Open Day ThermaVein unde vei putea testa GRATUIT tratamentele noastre!

Evenimentul se va desfășura pe tot parcursul zilei de VINERI, 24 august 2018, și este dedicat clienților care au în plan să cumpere deja un astfel de tratament, însă vor să testeze gratuit și fără obligații puterea tratamentelor ThermaVein înainte.

Bineînțeles, dacă vei dori să-ți tratezi toate afecțiunile menționate, vei putea achiziționa restul tratamentului cu un discount special care se aplică doar în perioada Open Day. Prețurile încep de la doar 138 lei.

Astfel, înainte să cumperi o ședință de tratament ThermaVein vei putea testa unul dintre cele 4 tratamente:

  • Tratare 1 x vas capilar spart de dimensiuni reduse
  • Tratare 1 x papilom cutanat (skin tag)
  • Tratare 1 x angiom cherry (angiom roșu)
  • Tratare 1 x punct alb Milia

Există un număr de locuri limitate la capacitatea clinicii de a desfășura tratamente ThermaVein neîncetat pe parcursul unei zile. Pentru a participa la Open Day este necesară înscrierea și confirmarea telefonică. Te rugăm să completezi formularul de mai jos.

De asemenea, în ziua Open Day vom avea o reducere la tratamentele ThermaVein așa cum nu a mai existat până acum. Iar dacă auzi pentru prima dată de ThermaVein află de următoarele beneficii:

  • Fără riscuri, anestezie sau perioadă de recuperare
  • Tehnologie mai sigură decât laserul sau alte soluții
  • Rezultate excelente după primele 2-6 săptămâni
  • Afecțiunile tratate nu mai apar niciodată în același loc

Înscrie-te acum! Ne vedem VINERI, pe 24 august, la clinica aBeauty Clinique GALAȚI, situată pe Bld. Brăilei Nr. 78, la parterul blocului BR4A. Detalii și la telefon 0748884160.