Înscrie-te la Open Day Criolipoliză pe 28 August la aBeauty Clinique Iași

Ai de gând să scapi de anumite depozite localizate de grăsime care îți dau bătăi de cap? Atunci e momentul să testezi tratamentul de slăbire localizată prin criolipoliză la -8 grade Celsius.

aBeauty Clinique Iași își deschide porțile și te invită la evenimentul Open Day Criolipoliză pe 28 August unde vei putea testa GRATUIT Criolipoliza!

Evenimentul se va desfășura pe tot parcursul zilei de marți, 28 August 2018, și este dedicat clienților care au deja în plan să cumpere deja un astfel de tratament corporal, însă vor să testeze gratuit și fără obligații puterea tratametului de criolipoliză înainte.

Ședința de criolipoliză care face obiectul acestei campanii este ședința de slăbire prin criolipoliză cu 2 aplicatori realizată pe zone simetrice (zone pe care este absolut necesar să se monteze doi aplicatori). Un aplicator este GRATUIT și nu implică nici un fel de obligații. Bineînțeles, vei putea cumpăra al doilea aplicator la jumătate din prețul unei ședințe întregi dacă dorești.

Există un număr de locuri limitate la capacitatea clinicii de a desfășura tratamente de slăbire prin criolipoliză neîncetat pe parcursul unei zile. Pentru a participa la Open Day este necesară înscrierea și confirmarea telefonică. Te rugăm să completezi formularul de mai jos (doar prin formular se face înscrierea).

De asemenea, în ziua Open Day vom avea o reducere așa cum nu a mai existat până acum atât la tratamentele de criolipoliză cât și la alte tratamente corporale.

Înscrie-te acum! Ne vedem marți, pe 28 August, la clinica aBeauty Clinique Iași, situată pe Șos. Petre Andrei Nr. 28, la demisolul blocului A8 din Exclusive Residence. Detalii și la telefon 0748484802.


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie sa fie moderate si aprobate inainte sa devina publice.