Noul website aBeauty: Un pas mic pentru online, un pas mare pentru industria de profil

Pe 1 iulie 2017 am lansat noul website aBeauty.

Am tinut cont de parerile voastre si am creat noul site mai orientat catre navigarea de pe telefoane mobile. De asemenea, am adaugat si o componenta permanenta de magazin online.

Practic, in acest moment poti comanda din confortul casei sau biroului tau toate tratamentele faciale sau corporale pe care ti le doresti. Iar reducerile sunt deja aplicate online ca sa-ti rezervi cel mai bun pret.

Consideram ca mediul online este viitorul si ca oamenii vor prefera sa-si rezerve sau sa-si cumpere din ce in ce mai multe elemente direct de pe internet.

De aceea am decis sa fim primii din aceasta industrie de health & beauty care sa deschida un magazin online de tratamente faciale si corporale, nu doar de produse cosmetice sau dermatocosmetice.

Dupa completarea oricarui formular de contact, utilizatorii vor fi automat redirectionati catre pagina de colectii a magazinului online de unde pot explora catalogul de servicii, produse si preturi.

Tipurile de servicii si produse pe care le oferim necesita deseori consultanta inaintea unei achizitii si vrem sa ne asiguram ca vei primi sfaturi de calitate.

Atat tenul cat si corpul tau se schimba de la o zi la alta, de la o saptamana la alta, de la o luna la alta. Vrem sa iti oferim solutii de actualitate pentru tine.

Prin completarea formularului de contact, departamentul nostru de customer care va fi notificat si va fi gata sa-ti ofere mereu asistenta.

Avand in vedere dezvoltarea comertului pe internet, acest aspect poate fi considerat un pas mic pentru online, dar un pas foarte mare pentru industria de profil.

Te incurajam sa ne lasi un comentariu la acest articol in care sa ne scrii parerea ta despre noul website aBeauty Clinique!

 


4 comentarii

 • Foartre buna ideea de a lansa un magazin online. Am comandat o injectare marire buze. Vin in tara pe 15, astept sa ma contacti atunci pentru programare.

  Elisa
 • Imi place organizarea magazinului online pe categorii. Deja am comandat doua sedinte de epilare definitiva. Astept sa ma contactati.

  Ioana Pana
 • Se vede excelent pe mobil si parca se incarca mai repede acum!

  Geanina Popa
 • Imi place foarte mult cum arata! Firma care vi l-a facut stie ce face!

  Mihaela

Lasa un comentariu

Comentariile trebuie sa fie moderate si aprobate inainte sa devina publice.