🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Invarte si castiga

Roata norocului aBeauty

De astazi am implementat o forma mult mai placuta si mai interesanta de inscriere la newsletter-ul nostru.

Ne-am gandit sa ne rasplatim suplimentar atat noii cat si actualii abonati la newsletter-ul aBeauty Clinique cu vouchere suplimentare de cumparaturi.

La un moment dat vei observa pe website-ul nostru o mica rotita a norocului. Daca apesi pe ea se va deschide o fereastra unde completezi datele tale.

Dupa completarea datelor este suficient sa apesi butonul ”Incearca-ti norocul”, iar roata se va invarti si eventual vei castiga un premiu.

Premiile constau in vouchere de cumparaturi ce contin discounturi cuprinse intre 30 lei si 100 lei. Sansele de castig sunt foarte mari, respectiv 1 sansa din 2.

Si cea mai buna parte a acestor coduri de reducere este ca pot fi folosite pentru orice tip de comanda, chiar daca produsele adaugate de tine in cos au deja o reducere.

Speram ca acest update al website-ului nostru sa te surprinda placut si sa iti aduca premii care sa iti permita achizitii si mai avantajoase.

27 comentarii

 • as vrea sa castig

  Andreea
 • Doamna, Tudica Adriana Rebeca, dupa cum puteti observa in data articolului, aceasta campanie a fost disponibila in luna Iulie 2017, acum 2 ani de zile. Din pacate in acest moment campania nu mai este activa.

  aBeauty Clinique
 • De ce nu îmi apare roata

  Tudica Adriana Rebeca
 • As vrea ca sa castig

  Tudica Adriana Rebeca
 • Si as mai vrea ca sa nu cumva sa ma pacaliti cu aceste premii va rog frumos

  Tudica Adriana Rebeca

Lasa un comentariu

Mentiunam faptul ca toate comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate