Întâlnește-te cu Ilinica Vandici la deschiderea aBeauty Clinique ® Timișoara

Cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală neinvazivă din țară, aBeauty Clinique ®, își deschide oficial porțile și în frumosul oraș Timișoara.

Evenimentul va avea loc JOI, pe 21 Februarie 2019, începând cu ora 17:00 la sediul clinicii aBeauty Clinique ® din Timișoara, aflat pe Bulevardul Eroilor de la Tisa Nr. 63.

Vedeta evenimentului oficial de deschidere va fi frumoasa Ilinica Vandici, binecunoscuta prezentatoare a emisiunii Bravo, ai stil!

În cadrul evenimentului veți avea ocazia să vedeți cele mai noi și performante tratamente și tehnologii estetice din oraș, să participați la o tombolă cu premii, să beneficiați de promoții speciale de lansare și să vă bucurați de demonstrații gratuite ale terapiilor.

În plus, Ilinica Vandici va fi alături de noi iar la ora 17:00 ne va împărtăși din obiceiurile sale de frumusețe și stil.

Bea un pahar de șampanie alături de noi JOI, pe 21 Februarie 2019, începând cu ora 17:00 la sediul clinicii aBeauty Clinique ® din Timișoara, aflat pe Bulevardul Eroilor de la Tisa Nr. 63.

Participarea la eveniment este gratuită, însă vă rugăm să vă înscrieți în formularul de aici sau să sunați la +40748884160 pentru a confirma participarea. Ulterior completării formularului, o colegă vă va contacta și vă va confirma dacă mai sunt locuri disponibile.


1 comentariu

  • Abea aştept deschiderea clinicii

    Kovacs Olivera

Lasa un comentariu

Comentariile trebuie sa fie moderate si aprobate inainte sa devina publice.