🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Înscrie-te, participă la tombola de lansare și află prima când deschidem aBeauty Clinique în Cluj-Napoca

Clinici aBeauty Clinique

În scurtă vreme vom deschide o nouă clinică de estetică facială și corporală în frumosul oraș Cluj-Napoca. Astfel, brandul aBeauty Clinique® își consolidează poziția de cea mai mare rețea de clinici de estetică din România, a 7-a clinică din Cluj-Napoca alăturându-se clinicilor din București, Brașov, Constanța, Galați, Iași și Timișoara.

Înscrie-te completând formularul de mai jos și pe lângă faptul că vei fi printre primele persoane care află când deschidem clinica din Cluj-Napoca, vei primi o super ofertă de deschidere și vei intra automat într-o tombolă specială cu premii atrăgătoare.

Tombola Deschidere Cluj-Napoca

Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți în momentul deschiderii oficiale a clinicii la începutul anului 2020, dar nu mai târziu de data de 14 Februarie 2020.

Premii

Valoare totală a premiilor de 16.989 lei. Înscrie-te acum!

 • 1 x Pachet de tratamente corporale de slăbire și reducere a celulitei ce constă în 4 ședințe BodyShape de 30 minute. Premiu în valoare de 1.257 lei.
 • 1 x Pachet de tratamente faciale de întinerire, reducere a cearcănelor și a ridurilor ce constă în 6 ședințe DermaFrac Rejuvenate. Premiu în valoare de 3.225 lei.
 • 1 x Pachet de Epilare Laser Magma Spark în zona axilelor ce previne foliculita și îndepărtează confortabil părul nedorit ce constă în 6 ședințe. Premiu în valoare de 827 lei.
 • 5 x Ședințe de slăbire prin Criolipoliză CryoLipo la -11 grade Celsius cu 2 aplicatori. Premii în valoare totală de 7.935 lei.
 • 5 x Ședințe de Epilare Laser Magma Spark în zona axilelor ce previne foliculita și îndepărtează confortabil părul nedorit. Premii în valoare totală 1.535 lei.
 • 5 x Ședințe de Tratament Facial de Întinerie și Întindere a pielii cu Radiofrecvență Sublime. Premii în valoare totală de 2.210 lei.

Despre aBeauty Clinique®

aBeauty Clinique® este un brand ce și-a făcut apariția în România în anul 2012. Din pasiunea pentru servicii superioare, calitate, intimitate, siguranță și bun simț, rețeaua noastră de clinici de estetică a crescut de la un an la altul devenind astfel cea mai mare rețea de clinici de estetică neinvazivă și minim invazivă din România.

În cadrul clinicilor noastre de estetică și inclusiv în noua noastră clinică de estetică din Cluj-Napoca ce se va deschide pe Str. Gheorge Marinescu Nr. 41, oferim servicii neinvazive și minim invazive de estetică și înfrumusețare facială și corporală:

 • Tratamente Faciale Neinvazive de Întinerire, Reducere Riduri sau Tratare Cearcăne
 • Tratamente Corporale Neinvazive de Slăbire, Modelare Corporală sau Reducere Celulită
 • Tratamente Estetice Minim Invazive precum Injectări cu Acid Hialuronic sau Toxină Botulinică
 • Tratamente de Epilare Definitivă Laser sau Tratamente ale Vaselor Capilare Sparte (Spider Veins)
 • Produse Profesionale de Îngrijire a Pielii și Tratamente Dermatocosmetice

În anul 2020 împlinim 8 ani de aBeauty Clinique®, timp în care am devenit cea mai mare rețea de clinici de estetică din România deoarece am știut mereu că tratamentele, rezultatele și serviciile excelente sunt fundamentale pentru fericirea ta.

De asemenea, am învățat în toți acești ani că iubirea este mai importantă decât orice. Iubim ceea ce facem. Iubim viața și natura. Ne iubim clienții, pacienții și colegii.

Misiunea noastră este să-ți fim parteneri în călătoria ta către o viață în care te iubești mai mult acordându-ți cea mai importantă și singura resursă irecuperabilă: timp.

Regulament Tombolă

Organizatorul concursului este S.C. Agress Beauty S.R.L.

Valoarea totală a premiilor puse în joc este 16.989 lei. Suma reprezintă suma prețurilor standard pentru toate tratamentele menționate.

Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți. Pentru tragerea la sorți vom folosi siteul https://wheelofnames.com după o amestecare a ordinii înscrierilor astfel încât toți concurenții să aibă șanse egale indiferent de momentul înscrierii.

Premiile vor fi oferite în ordine descrescătoare menționării lor mai sus în acest articol (premiul cel mai de jos din listă va fi oferit primul câștigător tras la sorți - premiul cel mai sus din listă va fi oferit ultimului câștigător tras la sorți).

Condiții participare: Pentru a participa la concurs este necesară vârsta de cel puțin 18 ani (împlinită în momentul înscrierii). Este interzisă participarea la concurs a angajaților aBeauty Clinique precum și a rudelor de gradul 1 a acestora.

Acord participare: Prin participarea la acest concurs, navigarea pe acest website și completarea formularului de contact confirmi că ai citit și ești de acord cu prezentul regulament, cu politica de confidențialitate și politica cookies, ambele disponibele la linkurile menționate.

Lasa un comentariu

Mentiunam faptul ca toate comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate