In sezonul rece trebuie sa abordam putin altfel tratamentele corporale si faciale

Odată cu sosirea sezonului rece, absolut orice aspect care ține de întreținerea corpului nostru e un pic mai provocator. Și acest aspect poate fi privit din mai multe puncte de vedere.

Cel mai mare risc nu este expunerea la frig sau reacțiile întârziate ale organismului nostru. Cel mai mare risc este să ne așezăm într-o zonă de confort. Pentru simplul fapt că dacă vrem să acoperim o zonă mai puțin plăcută, este frig afară, deci mai putem adăuga încă o haină pe noi.

Ei bine, în aceste condiții, trebuie ținut cont de faptul că tehnica mai sus menționată funcționează doar până la primăvară :), moment când vom avea și mai mult de lucru ca să scăpăm de kilogramele în plus, stratul de grăsime sau celulita care a mai crescut cu un nivel.

Este binecunoscut faptul că în perioada rece facem mult mai puțină mișcare, avem tendința să mâncăm mai mult și organismul intră într-o fază în care înmagazinează și mai mult. Atunci când e frig, organismul intră automat într-o fază de protecție, stocând mult mai mulți nutrienți pentru a face față schimbărilor de climă.

Totuși, în lipsa unu program sportiv activ sau a altor metode menținere a siluetei, acest aspect duce la îngrășare.

În perioada rece, încercați totuși să vă găsiți timp pentru a face sport și apelați la tratamente corporale bazate pe slăbirea localizată în centimetri. Acest lucru presupune alte tipuri de setări ale aparatelor de lucru.

De exemplu, aparatele de criolipoliză se programează cu 10 minute în plus, iar aparatele cu vacuum, role macanice, radiofrecvență și infraroșu sunt setate la intensități mai mari. Lupta cu stratul de grăsime este mult mai aprigă iarna decât vara.

De aceea, merită să o începeți acum.

Nu trebuie să uităm nici de față. Se spune că frigul face bine tenului. Nimic mai fals. Nici frigul și nici căldura exagerată nu poate face bine tenului nostru. Frigul deshidratează profund tenul și buzele.

Imaginați-vă doar senzația de buze uscate care nu trece indiferent ce creme sau balsamuri am folosi. Aceste senzații nu numai că provoacă disconfort, dar fenomenul care stă la baza lor (deshidratarea) accelerează puternic procesul de îmbătrânire.

Pe lângă cremele hidratante și micșorarea timpului de expunere la frig, sunt recomandate în această perioadă tratamentele faciale care oferă hidratare profundă sau stimularea producției de colagen.

De exemplu, o soluție neinvazivă și nedureroasă e reprezentată de tratamentele faciale pe bază de infuzii cu acid hialuronic structurat pe trei molecule. În cazul stimulării producției de colagen se pot alege tratamente pe bază de radiofrecvență bipolar fracționată.

După cum observați, sezonul rece trebuie luat mult mai în serios atunci când vine vorba de sănătatea și frumusețea voastră. Iar acum se potrivește și mai bine proverbul: ”Omul inteligent își face iarna car si vara sanie.”!


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie sa fie moderate si aprobate inainte sa devina publice.