Reinventing Beauty

Lucrezi în domeniul beauty și vrei să treci la următorul nivel?

Cu siguranță vrei să auzi asta, indiferent că te ocupi de coafat, tuns, vopsit, unghii, gene, sprâncene, make-up sau întreținerea bărbilor. Este momentul să anunțăm că urmează să apară un nou membru în familia aBeauty ®. 

Un membru separat, cu un drum propriu.

După 6 ani de experiență în domeniul esteticii faciale și corporale oferite prin intermediul brandului aBeauty Clinique ® în orașe precum București, Brașov, Constanța, Galați sau Iași, ne-am decis să oferim în continuare servicii superioare și în alte domenii conexe serviciilor de estetică.

GLASS Beauty House

Vă anunțăm cu bucurie că în anul 2018 se va deschide în Galați primul concept GLASS Beauty House ® din România.

GLASS by aBeauty Clinique ® este un concept de Beauty House UNISEX (cu secțiuni separate bărbați-femei) ce își propune să ofere sub același acoperiș mai multe servicii de beauty legate de:

  • Hairstyling/Coafură
  • Manichiură
  • Pedichiură
  • Gene false
  • Sprâncene
  • Make-up
  • Tuns bărbați
  • Întreținerea bărbii

Am ținut cont de toate insatisfacțiile, micile neajunsuri sau dorințele pe care le au în general clienții saloanelor de înfrumusețare.

Am descoperit că la fel ca și în estetică, oamenii care se respectă își doresc cele mai bune aparate, substanțe și produse din lume, nu doar cele disponibile local.

Își doresc intimitate deplină, discreție, respect și bun simț. Își doresc să nu aștepte, să nu fie întârziați și să-și facă programări cu ușurință.

Își doresc să obțină rezultate foarte bune, să ceară mai mult și să ofere feedback fără rețineri. Oamenii care se respectă își doresc curățenie, igienă dovedită și siguranță.

Dacă apreciezi calitatea, înseamnă că vei iubi GLASS Beauty House ®, un concept care va revoluționa în 2018 zona premium a frumuseții, așa cum și aBeauty Clinique a revoluționat în 2012 zona esteticii.

Vrei să te alături noului nostru concept?

Căutăm parteneri

Pentru ca acest concept să devină realitate avem nevoie de parteneri care să își dorească să ofere cele mai bune servicii de înfrumusețare și care să își dorească să lucreze cu cele mai bune produse din lume.

Nu ne interesează clienții pe care tu ca partener îi poți aduce în beauty house. Este responsabilitatea noastră să-ți oferim clienți, să-ți oferim un mediu de lucru premium, un sistem informatic bine pus la punct, consumabile de calitate și training de la cei mai buni specialiști în domeniu pe care îi vom aduce la GLASS Beauty House ®.

Este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că vei obține venituri mai bune decât până acum, în condiții de lucru mai bune decât până acum și fără bătăile de cap pe care le puteai întâlni până acum în munca pe cont propriu sau în alte tipuri de colaborări pe care le-ai avut până acum.

Noi îți vom oferi absolut tot mediul și resursele de care ai nevoie pentru a avea succes, astfel încât tu să te concentrezi pe ceea ce contează. Să te concentrezi pe pasiunea ta de oferi excelență în aranjarea părului, unghiilor, genelor, sprâncenelor sau a make-up-urilor potrivite.

Dacă dorești să afli mai multe despre o colaborare cu noi primul pas este să ne întâlnim la o discuție discretă în care ne vom cunoaște mai bine, vom discuta despre standarde, așteptări și vom vedea dacă suntem compatibili.

Completează formularul de aici și mai departe ne ocupăm noi. Datele tale personale se află în siguranță. Partenerii, angajatorii sau colegii tăi nu vor afla că ai avut intenția de a afla mai multe. 

>>> AFLĂ MAI MULTE <<<

 

Dă share acestui mesaj prietenilor interesați.


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie sa fie moderate si aprobate inainte sa devina publice.