🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Dr. aBeauty Răspunde la 5 Întrebări Frecvente despre Mărirea Buzelor

Esti uneori nesatisfăcută de aspectul buzelor tale?
În zilele noastre, suntem din ce în ce mai conștienți de felul în care arătăm, și astfel apar întrebări la care putem găsi cu greu raspuns.
În răndurile ce urmează vom încerca să aducem răspunsuri clare în cazul în care te gândești la mărirea buzelor. 
 

1.Voi simți durere?

Vei simți puțin disconfort, de la o ciupitură până la o mică ințepătură. În orice caz buzele tale vor fi anesteziate local cu ajutorul unui gel special pentru a reduce disconfortul pe cât de mult posibil.

2.Ce pot face dacă nu îmi plac, pot reveni la normal?

Sigur că da, atât timp cât injectarea conține Acid Hialuronic de înalta calitate, acesta poate fi dizolvat cu o substanță injectabilă.

3.Cât timp rezistă?

Acest răspuns variază în funcție de niște factori unici cum ar fi, metabolismul tău sau cât de activă ești. În medie te poți aștepta ca mărirea buzelor să dureze 8 luni. Acidul hialuronic este metabolizat natural de corp, iar în cazul în care ești o persoană mai activă acidul se va metaboliza mai rapid.

4.Cât de mult filler am nevoie pentru buze mari?

Este foarte important ca medicul să evalueze buzele tale și să determine de câte doze ai nevoie pentru a obține rezultatul dorit. Dacă este prima dată cand ai această intervenție, aBeauty Clinique recomandă o injectare inițială modestă, care se mai poate completa ulterior gratuit dacă nu s-a consumat doza pe care ai cumpărat-o.

shutterstock_264778757-810x435

5.Ce filler aleg?

Noi credem că este foarte important ca toate substanțele pe care le introducem in corpul nostru sa fie sigure și de cea mai bună calitate. Vă recomandăm să alegeți un filler cunoscut cum ar fi Hyabell Lips sau Juvederm Ultra 3, care sunt folosite în cele mai bune clinici din lume.

37-large

aBeauty Clinique oferă acest serviciu cu o calitate superioară de execuție la un pret special pentru o vară perfectă, de asemenea folosim și produse de o calitate excelentă, păstrate în condiții optime care vor oferi rezultatele pe care le cauti!

Ești pe mâini bune cu Garanția Calității aBeauty Clinique!

Lasa un comentariu

Mentiunam faptul ca toate comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate