🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

De 3 ani in Constanta. De 5 ani in tara. 3+5=35% REDUCERE

Sarbatoreste impreuna cu noi 3 ani de aBeauty Clinique in Constanta si 5 ani de aBeauty Clinique in lume! Si pentru ca e ziua noastra, facem cinste asa cum se cuvine.

Doar in luna Octombrie si doar la clinica aBeauty din Constanta ai 35% REDUCERE la tratamentele corporale cu VelaShape III beneficiind astfel de preturi reduse ce pornesc de la 145,21 lei per sedinta.

Iti multumim ca esti alaturi de noi de atat de mult timp si ca ne-ai acordat increderea ta. Iti promitem ca in continuare ne vom stradui sa iti oferim cele mai bune servicii posibile care sa iti aduca rezultate masurabile in timp ce te bucuri intr-un cadru discret de tratamente realizate de adevarati profesionisti.

Scapa de grasime, celulita si piele flasca rapid, fara disconfort si fara diete drastice!

Promotia expira pe 31 Octombrie 2017!

Grasime localizata, celulita, piele lasata, circulatie sangvina precara? Incepe tratarea simultana a acestor probleme chiar acum cu un buget flexibil. Poti alege numai pana pe 31 octombrie ori o REDUCERE de 35%, ori cu 50% mai multe sedinte de tratament incluse in pachetele Syneron VelaShape III. Rezultate vizibile instant! Bonus: primii 10 de pacienti pot achizitiona si slabire prin criolipoliza cu o reducere unica de 70%! *Au prioritate membrii Clubului aBeauty.

Afla mai multe despre tratamentul corporal de slabire si anticelulita cu VelaShape III & VelaSmooth Pro si completeaza formularul de la final pentru a vedea catalogul de preturi sau pentru a ne contacta in privat.

VelaShape III si VelaSmooth Pro sunt aparate de ultima generatie dezvoltate de producatorul Syneron - Candela ®, unul dintre liderii mondiali in fabricarea laserelor si a aparaturii medicale de acest tip.Tratamente corporale de slabire si anticelulita cu VelaShape III si VelaSmooth Pro

De ce VelaShape III si VelaSmooth Pro la aBeauty Clinique ®

Aparatura de top este obligatorie pentru fundamentul celor mai bune rezultate. Insa protocoalele de tratament, sistemul nostru de training si tehnicile de aplicare a terapiilor ne diferentiaza pozitiv. 

Spre exemplu, am utilizat atat de mult aceste tipuri de aparate incat insusui producatorul Syneron a realizat update-uri software pe baza feedback-urile noastre.

De asemenea, 68%* dintre pacientii care au participat la studiul nostru intern au declarat ca au obtinut rezultate mult mai bune in clinicile noastre cu acelasi tip de aparat, acest aspect datorandu-se faptului ca detin un protocol terapeutic unic disponibil exclusiv in reteaua aBeauty.

Avem mai multe clinici, mai multi oameni, mai multe ore de tratamente, mai multe rezultate, mai multa experienta. Consideram ca toate aceste lucruri fac din aBeauty Clinique ® mereu alegerea numarul 1.

Cum actioneaza VelaShape III si VelaSmooth Pro

Atat VelaShape III cat si VelaSmooth Pro au la baza o tehnologie unica, patentata, denumita eLOS. Aceasta tehnologie nu se mai regaseste la nici un aparat din lume in afara de cele produse de Syneron ®.

Tehnologia eLOS presupune actionarea simultana a tesutului cu 4 tehnologii:

 1. Radiofrecventa bi-polar fractionata pentru incalzirea in profunzime a tesutului
 2. Infrarosu pentru incalzirea la suprafata si stimularea productiei de colagen
 3. Role mecanice spiralate pentru drenajul limfatic si eliminarea toxinelor
 4. Vacuum pulsat pentru stimularea circulatiei sangvine si a metabolismului

Pentru ca toate cele 4 tehnologii actioneaza simultan asupra zonei tratate, nu numai ca vei obtine rezultate mai bune, dar le vei obtine si mai repede. Toate aceste tehnologii se potenteaza reciproc si iti economisesc timp.Cum functioneaza VelaShape 3 si VelaSmooth Pro

Ce obtii prin tratamentele cu VelaShape III si VelaSmooth Pro

 • Reducerea testutului adipos localizat
 • Remodelarea corporala si scaderea in circumferinta
 • Reducerea celulitei de gradul 1, 2 si 3
 • Ameliorarea fenomenului de piele flasca
 • Imbunatatirea calitatii si aspectului pielii
 • Stimularea metabolismului celular
 • Imbunatatirea circulatiei sangvine

Promotia expira pe 30 Octombrie 2017!

Grasime localizata, celulita, piele lasata, circulatie sangvina precara? Incepe tratarea simultana a acestor probleme chiar acum cu un buget flexibil. Poti alege numai pana pe 31 octombrie ori o REDUCERE de 35%, ori cu 50% mai multe sedinte de tratament incluse in pachetele Syneron VelaShape III. Rezultate vizibile instant! Bonus: primii 10 de pacienti pot achizitiona si slabire prin criolipoliza cu o reducere unica de 70%! *Au prioritate membrii Clubului aBeauty.

Completeaza scurtul formular pentru detalii in privat. Dupa completarea formularului te vom redirectiona automat catre catalogul de servicii, produse si preturi.

aBeauty ®

+ 32.378 ore tratamente

+ 4.869 pacienti multumiti

+ 31 de tipuri de terapii

+ 32 de aparate noi

+ 35 specialisti si terapeuti

+ 28 de protocoale unice

Giulia Anghelescu la aBeauty CliniqueSunt placut impresionata de clinicile aBeauty si de oamenii profesionisti si prietenosi de acolo.Giulia Anghelescu - Artist

Rezultate VelaShape III si VelaSmooth Pro

Before and After VelaShape 3 si VelaSmooth Pro

Before & After VelaShape III si VelaSmooth Pro

Completeaza formularul de contact de mai sus ori de cate ori doresti sa te contactam si sa consulti catalogul online de preturi. De asemenea, ne poti contacta telefonic sau pe email daca iti este mai la indemana:

* Studiu intern realizat in perioada martie 2016 - septembrie 2017 pe baza feedback-ului primit de la un total de 478 pacienti aBeauty din toate clinicile noastre din tara care sustin ca au mai incercat tratamente VelaShape si in alte locatii.

Lasa un comentariu

Mentiunam faptul ca toate comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate