🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Incearca GRATUIT Slabirea prin Criolipoliza pe 9 si 10 August!

Slabirea Localizata prin Criolipoliza primeste un UPGRADE Important!

Si ne-am gandit sa marcam acest moment prin intermediul unui eveniment de tipul Open Days care se va desfasura doar miercuri si joi, pe 9 si 10 August 2017.

In cadrul acestui eveniment vei avea posibilitatea sa testezi puterea si eficienta tratamentelor de slabire prin criolipoliza in clinicile aBeauty.

Alegi o zona simetrica (lombara, coapse, genunchi, spate, brate, sub-fesiera etc.), iar un aplicator este gratuit, din partea noastra.

Daca doresti sa achizitionezi pe loc in cadrul evenimentului si al doilea aplicator, o poti face fara probleme platind doar jumatate dintr-o sedinta cu 2 aplicatori.

Daca nu doresti sa cumperi si al doilea aplicator, nu e nici un fel de problema. Pastrezi aplicatorul gratuit, iar in 2-3 saptamani cand vei vedea cu ochii tai rezultatele slabirii prin criolipoliza, te asteptam cu drag sa ti-l achizitionezi si pe al doilea.

Ca sa iti faci o idee legata de preturi, imediat dupa completarea formularului de contact vei fi redirectionata catre catalogul de produse, servicii si preturi.

Inscriere Open Days Crio

Evenimentul Open Days Crio are un numar limitat de locuri. Pentru inscriere te rugam sa completezi acum formularul de contact de mai jos, iar colegii nostri din clinici te vor contacta pentru a-ti oferi mai multe detalii in prealabil.

De asemenea, te invitam ca inainte sa completezi formularul de contact sa afli mai multe despre procedura de slabire prin criolipoliza citind in continuare.

aBeauty ®

+ 32.378 ore tratamente

+ 4.869 pacienti multumiti

+ 31 de tipuri de terapii

+ 32 de aparate noi

+ 35 specialisti si terapeuti

+ 28 de protocoale unice

Cea mai buna procedura de slabire localizata prin criolipoliza din tara ramane cea mai buna procedura de criolipoliza din tara. In plus, primeste un upgrade important!

Iti prezentam noii aplicatori curbati.

Criolipoliza aplicatori curbati

Precizie mai mare. Eficienta sporita. Rezultate excelente.

Descriere aplicatori curbati criolipoliza

Zone de aplicare a aplicatorilor curbati

Pastram aplicatorii mari pentru depozitele mai mari de grasime si suprafetele unde acesta se preteaza cel mai mult. Folosim noii aplicatori curbati pentru zonele mai greu accesibile unde doresti remodelarea corporala si eliminarea tesutului adipos.

Mai jos puteti urmari un video despre criolipoliza realizat de un blogger aflat in vizita la clinica noastra din Bucuresti.

Gata cu limitele. Slabesti unde doresti.

Pana vineri, 11 august, avem 30 de sedinte de tratamente corporale pe care le oferim cu pret special de lansare. Probabil cele mai avantajoase oferte de pana acum.

Vor avea prioritate clientii si pacientii nostri existenti. Intra aici, completeaza formularul de contact si asigura-te ca ai lasat bifat faptul ca doresti sa fii contactata.

Oferta va fi valabila la toate tipurile de tratamente corporale, nu doar la criolipoliza. De aceea nu avem cum sa punem aici o lista de preturi si iti vom comunica ofertele individual daca completezi formularul de contact sau daca ne contactezi.

Detalii legate de criolipoliza

Detalii criolipoliza

 

aBeauty ®

+ 32.378 ore tratamente

+ 4.869 pacienti multumiti

+ 31 de tipuri de terapii

+ 32 de aparate noi

+ 35 specialisti si terapeuti

+ 28 de protocoale unice

Giulia Anghelescu la aBeauty CliniqueSunt placut impresionata de clinicile aBeauty si de oamenii profesionisti si prietenosi de acolo.Giulia Anghelescu - Artist

De asemenea, ne poti contacta telefonic sau pe email daca iti este mai la indemana:

5 comentarii

 • Asrept sa fiu contactata pt criolipoliza

  Lala Chirama
 • O lista de preturi va rog frumos ! Multumesc

  Bratu rodica
 • La jumatatea lunii august plec in vacanta si vreau sa incep tratamentele corporale cat mai curand. Am completat formularul. Multumesc!

  Oana J.
 • Abia astept sa ma sunati sa-mi spuneti ofertele.

  Mirela P.
 • M-am inscris. Astept sa fiu contactata.

  Elena

Lasa un comentariu

Mentiunam faptul ca toate comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate