🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Clinica Cluj-Napoca aBeauty Clinique - O Noua Clinică de Estetică în Cluj!

Clinica Cluj Estetica aBeauty Clinique

Dragi prieteni, suntem bucuroși să anunțăm deschiderea oficială a unei noi clinici de estetică aBeauty Clinique în frumosul oraș Cluj-Napoca. Ne bucurăm să putem oferi acum și în Cluj servicii superioare în domeniul esteticii și înfrumusețării faciale și corporale.

Suntem specialiști în tratamente faciale de întinerire și reducere a ridurilor, tratamente corporale de slăbire și reducere a celulitei, epilare definitivă laser de înaltă precizie, injectări estetice și tratamente împotriva venelor spider.

Adresa noii nostre clinici de estetică din Cluj este Str. Gheorghe Marinescu Nr. 41.

Cu locații în orașe precum București, Brașov, Constanța, Galați, Iași, Timișoara și mai nou, Cluj-Napoca, aBeauty Clinique își consolidează poziția de cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală neinvazivă și minim invazivă din România, folosindu-și toată experiența acumulată în aceste locații pentru a oferi mereu rezultate și mai bune tuturor clienților și pacienților din țară.

Oferte Deschidere

Promotii Beauty Clinica Estetica Cluj

Te așteptăm în clinica de estetica Cluj-Napoca aBeauty cu numeroase oferte speciale de deschidere, acum fiind o perioadă excelentă pentru a profita de promoții. Completează formularul de contact sau sună acum la ☎️ 0754642256. După completarea formularului de mai jos te vom redirecționa automat către o parte din serviciile noastre, ca să îți poți face o idee legată de prețuri sau ca să poți comanda online.

Servicii Clinica Estetica Cluj aBeauty

Tratamente Estetica Cluj

Printre serviciile beauty de estetica și înfrumusețare corporală și facială disponibile în clinica de estetica Cluj aBeauty Clinique se numără câteva tratamente exclusive cu eficiență ridicată și grad de tehnologie superior:

Tratamente Corporale

Tratamentele corporale disponibile în clinica de estetica Cluj-Napoca aBeauty Clinique sunt realizate cu aparatură de ultimă generație, actualizată în proporție de 80% în cursul anului 2019.

Tratamente Corporale Slabire Cluj

BodyShape

Tratament Celulita Cluj

Tratamentul Celulitei și Reducerea în Circumferință cu BodyShape, singurul aparat ce combină simultan puterea radiofrecvenței bipolar fracționate ce poate ajunge prin autodetecție tisulară între 2-20 mm adâncime (probabil cea mai mare adâncime a unui aparat corporal cu radiofrecvență din țară).

Se adaugă conductibilitatea și încălzirea infraroșului, stimularea și accelerarea metabolismului cu vacuum pulsat și drenajul limfatic cu role mecanice cu 6 orientări de direcție. În total 4 tehnologii ce acționează simultan.

În plus, autodetecția tisulară face ca riscul de arsură întâlnit la alte aparate mai vechi existente pe piață să fie nul, făcând din BodyShape nu doar opțiunea cea mai performantă din momentul actual, ci și cea mai sigură.

CryoLipo

Criolipoliza Cluj

Tratamentul de Slăbire Localizată prin Criolipoliza CryoLipo la -11 °C, răcește țesutul în siguranță la una dintre cele mai mici temperaturi posibile astfel încât rezultatele să fie și mai bune, pregătind în același timp țesutul prin încălzire înainte și după tratament.

De asemenea, criolipoliza CryoLipo este singurul tratament de slăbire prin criolipoliză de acest fel care are efecte benefice colaterale și pe reducerea celulitei și detoxifierea corporală prin stimularea celulelor macrofage.

Rezultatele se obțin rapid, începând cu 3 săptămâni de la prima ședință, tratamentul fiind cunoscut și ca alternativa neinvazivă a liposucției.

ThermaVein

Tratament Vase Capilare Cluj

Tratamentul de eliminare a vaselor capilare ThermaVein are la baza o tehnologie unică și brevetată bazată pe termocoagularea vasului de sânge, nu a sângelui în sine.

Cunoscute sub denumirea de vene spider (spider veins), venectazii sau telangiectazii, vasele capilare sparte sunt acele vinișoare roșii care apar pe picioare, pe glezne sau pe față (de obicei în zona nasului).

Este mai eficient decât orice tratament laser deoarece este mai precis, țintește direct vasul capilar spart, iar rezultatele sunt mai rapide cu câteva săptămâni decât în cazul unui tratament laser al venectaziilor.

În plus, procedura prezintă mult mai puțin disconfort comparativ cu tratarea laser a vaselor capilare sparte.

Tratamente Faciale

Tratamentele faciale disponibile în clinica de estetica Cluj-Napoca aBeauty Clinique sunt realizate cu aparatură de ultimă generație, actualizată în proporție de 70% în cursul anului 2019.

Tratamente Faciale Cluj-Napoca

SkinTera

Tratamentul Facial de Întinerire și Tratare Probleme Dermatologice SkinTera reprezintă o inovație pe care o lansăm în premieră în rețeaua națională de clinici aBeauty, mai exact în noua noastră clinică de estetică din Cluj-Napoca. Acesta este un tratament facial neinvaziv și nedureros, care nu implică perioadă de recuperare.

Tratamentul este compus din 3 elemente pentru acțiune optimă rapidă, dar și pe termen mediu și lung. SkinTera combină tehnologia radiofrecvenței cu fototerapia și cu puternicele cocktailuri de substanțe ce conțin acid hialuronic pur, vitamine, antioxidați ce luptă împotriva radicalilor liberi și peptide.

În funcție de substanța aleasă, respectiv Rejuvenate (pentru rejuvenare facială), Hydrate (pentru hidratare), Lighten (pentru luminozitate și reducere pete pigmentare), Clarify (pentru curățarea tenului acneic) sau GrowthFactor (pentru întinerire și fermitate) tratamentul SkinTera se potrivește mai multor tipuri de dorințe sau indicații estetice.

Prin intermediul aplicatorului din titan cu nano-denivelări, SkinTera transmite automat cantitatea optimă de radiofrecvență, încălzind țesutul. Pielea devine permeabilă, iar substanța aleasă pentru tratament pătrunde dincolo de epiderm, la joncțiunea dermică, exact acolo unde pielea are nevoie de acid hialuronic și substanțe nutritive - nu la suprafață unde acționează majoritatea altor tratamente faciale.

Astfel, SkinTera va oferi rezultate pe loc datorită infuziilor introduse în profunzimea dermului, dar va crește implicit și fermitatea pielii chiar și după 3 luni de la prima ședință datorită rediofrecvenței ce ajută la reînnoirea fibrelor de elastină și colagen.

FaceTight

Tratamentul Facial de Întinerire și Fermitate FaceTight reduce ridurile profunde și elimină liniile fine, oferind întregii fețe un aspect profund întinerit.

Tehnologia ce stă la baza acestui tratament facial eficient constă în ultrasunete concentrate de intensitate înaltă. Astfel, primele rezultate pot fi observate chiar pe loc, după prima ședință.

De asemenea, datorită puterii și eficienței acestui tratament nu sunt necesare multe ședințe, prin urmare nici investiția nu este mare.

Datorită stimulării producției de fibre de elastină și colagen, pielea feței va căpăta un aspect întinerit, cu efect de lifting facial.

ThermaVein Face

Cauterizare Papiloame Cluj

Tratamentul facial ThermaVein nu are doar indicații terapeutice pe vasele capilare sparte, ci și pe afecțiuni dermatologice precum papiloamele cutanate, angioamele cherry sau puncte albe de tip Milia.

Cu ajutorul ThermaVein, papiloamele cutanate, angioamele cherry sau punctele albe Milia sunt tratate definitiv și nu mai apar în același loc.

În cazul papiloamelor este sigilată și închisă alimentarea cu sânge a papilomului, nu este tăiat precum în procesul de cauterizare papiloame care se întâlnește în orice cabinet dermatologic. Acest lucru înseamnă că papilomul eliminat nu va mai apărea fix în același loc.

În cazul punctelor albe Milia care știm bine că tot apar dacă sunt scoase prin alte metode (cu acul), ThermaVein cristalizează conținutul sacului Milia, astfel încât organismul să elimine conținutul acestuia într-un mod natural, fără să apară riscul de cicatrici (mai ales în cazul punctelor albe Milia de pe pleoape).

Epilare Definitivă Laser Cluj

Epilare Definitiva Laser Cluj

Epilarea laser, cunoscută și sub denumirea populară de epilare definitiva este un proces simplu, ușor și foarte confortabil de eliminare a părului nedorit din anumite zone ale corpului. De asemenea, epilarea definitivă laser previne foliculita (creșterea firelor de păr sub piele - aspect dureros și care de cele mai multe ori produce infecții).

În cadrul clinicii de estetica Cluj-Napoca aBeauty oferim un tratament de epilare laser rapid și eficient, ce folosește tehnologie de ultimă generație. Spre deosebire de alte dispozitive de epilare laser diodă, epilare IPL sau epilare SPL, epilarea definitivă laser din clinica noastră din Cluj este singura cu melaninometru încorporat.

Astfel, diagnosticarea fototipului cutanat nu se face ”din ochi”, ci este realizată printr-un procedeu tehnic cu precizie pe scara 0-100 la nivel de zonă epilată. Spre exemplu, în zona inghinală numărul de melanocite poate fi mic decât pe antebrațe. Prin urmare, se va folosi altă setare a aparatului de epilare definitivă pentru fiecare zonă în parte.

Acest lucru înseamnă:

  1. Rezultate mai rapide, datorită puterii precise aplicate pe zonă
  2. Număr de ședințe necesar mai mic, datorită eficienței crescute
  3. Siguranță: risc aproape nul de arsuri sau efecte secundare
  4. Confort sporit și epilare definitivă confortabilă

În plus, laserul nostru de 808 nm este dotat cu un aplicator de nouă generație ce răcește țesutul la 4 °C pentru a oferi cea mai confortabilă procedură de epilare dintre opțiunile existente pe piață.

Injectări Estetice (în curând)

Injectare Acid Hialuronic Buze Cluj

În curând vor fi disponibile și serviciile de injectări estetice în Cluj precum injectarea buzelor cu acid hialuronic, injectarea ridurilor cu acid hialuronic, tratarea ridurilor cu toxină botulinică (cunoscută și sub numele de Botox), liftingul facial lichid, liftingul facial cu fire bioresorbabile sau injectările cu toxină botulinică împotriva hiperhidrozei (transpirația excesivă a palmelor, tălpilor sau axilelor).

În cazul injectărilor estetice lucrăm cu branduri cunoscute precum Juvederm, Vistabel sau Amalian, cel din urmă fiind un acid hialuronic german pur de calitate superioară cu molecule 100% hidratate, cross linked, ce oferă rezultate predictibile pe loc și nu are nevoie de timp ca să, cităm: ”se așeze acidul hialuronic în buze” așa cum persoanele care au mai apelat la augmentarea buzelor cu acid hialuronic au experimentat aceste replici.

În acest moment suntem în proces de recrutare, selecție și parteneriat cu cei mai buni medici din Cluj astfel încât să putem oferi și în clinica de estetica Cluj-Napoca cele mai bune servicii medicale de estetică.

Produse Profesionale SkinBetter

Produse Profesionale SkinBetter

SkinBetter este o companie din S.U.A. ce realizează produse profesionale cosmetice și dermatocosmetice de calitate superioară. În ultimii 3 ani, produsele SkinBetter au fost cele mai premiate produse profesionale de îngrijire a pielii pentru acasă din S.U.A. la categoria lor.

Acestea pot fi prescrise doar pe baza unui consult ce se realizează în prealabil în clinica Cluj-Napoca aBeauty.

Produsele profesionale SkinBetter au probabil cel mai mare grad de eficiență pe care o cremă sau un serum pentru acasă îl poate oferi pacienților. Aceste produse profesionale superioare întineresc pielea, o curăță, reduce cearcănele, tratează pete pigmentare și alte situații ale pielii, în funcție de produsele alese.

Mai multe detalii despre produsele SkinBetter puteți consulta pe website-ul nostru, www.aBeauty.ro.

Despre aBeauty Clinique

Despre aBeauty Clinique

Brandul aBeauty Clinique a fost înființat în anul 2012 și a devenit în 3 ani cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală neinvazivă și minim invazivă din România, cu locații în orașe precum București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași și Timișoara.

Considerăm că este important să te iubești pe tine, deoarece corpul este templul sufletului nostru și merită toată grija din lume. De asemenea, atunci când te iubești pe tine și te îngrijești de frumusețea, sănătatea ta fizică și psihică, radiezi. Și când radiezi, toți cei dragi din jurul tău sunt mai fericiți. Atunci când radiezi ai mai multă energie, mai multă putere, mai mult chef de viață.

Atunci când ești un om fericit, îi faci de fapt fericiți și pe cei din jurul tău.

La aBeauty Clinique, ne ocupăm de fericire monitorizând 196 de indicatori de calitate ce influențează satisfacția clienților și pacienților noștri. Ne iubim colegii și investim în pregătirea lor profesională, astfel încât combinația dintre un specialist bine pregătit și tehnologie de ultimă generație să ofere rezultate măsurabile.

Te așteptăm la aBeauty Clinique Cluj-Napoca. Pășește în lumea serviciilor superioare din estetică și înfrumusețare.

Completează formularul de contact sau sună acum la ☎️ 0754642256.

Lasa un comentariu