🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Catrinel Sandu și-a tratat vasele capilare sparte la aBeauty Clinique cu ThermaVein

Catrinel Sandu, fosta ”bebelușă” și coregrafă de la Cronica Cârcotașilor, a apelat la tratamentul vaselor capilare sparte cu ThermaVein într-o clinică aBeauty Clinique.
 
Echipa Antena 1 de la emisiunea Prietenii de la 11, prezentată de Diana Munteanu și Florin Ristei, a însoțit-o pe frumoasa Catrinel Sandu la aBeauty Clinique pentru a sta de vorbă despre viața ei și pentru a filma o parte din procedura de tratare a venelor capilare.
 
Stabilită în Statele Unite ale Americii, țară a cărei cetețean a și devenit între timp, Catrinel s-a întors pentru puțin timp în România cu mai multe obiective, unul dintre ele fiind și tratarea venelor spider de pe picioare.
 
Pentru că știa deja că ThermaVein este deja un succes peste ocean, Catrinel a fost bucuroasă să afle că există acum și în România tehnologia ThermaVein de tratare a venelor capilare sparte. Așa că a apelat la un astfel de tratament într-o clinică aBeauty.
 
Venectaziile, telangiectaziile și venele reticulare sunt de fapt niște forme de dilatație vasculară. Aceste dilatații vasculare pe care le mai numim și vinișoare apar pe picioare, în zona gleznelor, pe față, pe nas și chiar pe mâini.
 
Comparativ cu tratarea venectaziilor prin laser, ThermaVein are un set clar de beneficii suplimentare în tratarea vinișoarelor sparte, ce îl fac de departe prima opțiune în tratarea vaselor de sânge sparte.
 
1. ThermaVein oferă rezultate mai rapide. Venele dispar aproape instantaneu chiar în timpul ședinței de tratament, urmând ca efectul să se stabilizeze după realizarea numărului recomandat de ședințe.
 
2. ThermaVein are un grad de disconfort mult mai scăzut. Comparativ cu tratamentele laser, ThermaVein este mult mai puțin dureros și mult mai ușor de tolerat de majoritatea pacienților. Cum spunea și Catrinel în videoclip, nu este dureros, ci se simte ca o pișcătură ușoară și rapidă.
 
3. ThermaVein se poate aplica pe orice tip de piele. Spre deosebire de laser, ThermaVein este atât de sigur încât poate fi folosit pe orice fototip cutanat și poate fi aplicat inclusiv pe pielea bronzată.
 
4. ThermaVein nu provoacă vânătăi. Tratamentele laser de cele mai multe ori învinețesc locul de aplicare aproape 2 săptămâni. Tratamentele ThermaVein doar înroșesc zona de aplicare.
 
5. E nevoie de puțin timp până la evaluare. Dacă în cazul tratamentelor laser efectul este lent și durează 2-3 luni pentru a stabili dacă se va mai face o ședinta sa nu, la ThermaVein vei ști doar după 6 săptămâni dacă mai ai nevoie de o ședință.
 
6. ThermaVein nu are contraindicații deosebite. Radiofrecvența foarte joasă de 4MHz nu afecteaza sângele, așa că nu există nici o contraindicație deosebită. Din cosiderente morale nu aplicăm totuși acest tratament femeilor însărcinate.
 
7. Este un tratament sigur. Este o metodă clinică dovedită și validată în timp care oferă rezultate sigure, instantanee și permanente. E atât de sigur încât este operat cu succes de terapeuți din întreaga lume.

Lasa un comentariu

Mentiunam faptul ca toate comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate