Am lansat aplicația aBeauty Clinique prin care obții garantat mereu cele mai bune prețuri

Cum ar fi să ai mereu la îndemână cele mai noi tratamente corporale și faciale la o atingere distanță și să mai fii și recompensată pentru asta?

De astăzi este foarte simplu, deoarece am lansat aplicația aBeauty Clinique ® pentru iOS și Android. Aplicația este poarta către clinica noastră virtuală unde vei avea acces mereu la promoțiile noi, la prețurile deja scăzute și la comenzi online.

Iar dacă instalezi și menții instalată aplicația aBeauty Clinique ® pe dispozitivul tău mobil, ai un discount suplimentar de 3% la fiecare achiziție.

Partea și mai bună este că spre deosebire de alte discounturi, acest discount de 3% se cumulează și cu alte reduceri, precum cele din promoțiile curente sau cele de fidelitate.

Astfel, având instalată aplicația aBeauty Clinique ® ai mereu garanția celui mai bun preț posibil. Este suficient să o arăți instalată pe telefonul tău atunci când vii în clinică, iar colegii noștri îți vor acorda reducerea suplimentară pe loc.

Iar dacă vei comanda online, folosește codul de reducere APLICATIE la finalizarea fiecărei comenzi și ai să vezi cum valoarea coșului tău de cumpărături scade și mai mult!

Descarcă aplicația acum și bucură-te de toate beneficiile!


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie sa fie moderate si aprobate inainte sa devina publice.