Anul asta vreau sa...

Ce ar fi viata, ce ar fi timpul, ce ar fi emotiile si sentimentele daca nu am fi inconjurati de povesti? Povesti frumoase care ne aduc aminte sa fim oameni, sa punem pauza ritmului nebun si sa ne aducem aminte de noi si de ai nostri.

Fiecare luna are povestea ei.

In februarie sarbatorim dragostea de Sfantul Valentin si de Dragobete. In martie sarbatorim femeile si mamele din lumea intreaga. In noiembrie sarbatorim Black Friday.

Ce sarbatorim in IANUARIE?

Ianuarie este luna noilor inceputuri. Luna noului tu. Luna in care spui cu tarie:

”Anul asta vreau sa...”

  • iubesc mai mult
  • petrec mai mult timp cu cei dragi
  • imi iau mai multe concedii
  • ma ingrijesc de sanatate
  • slabesc sau sa fiu mai fit
  • [introdu tu aici ce doresti]

Insa nu e usor sa faci schimbari majore si pana la finalul anului sa le mentii. Pentru ca daca ar fi fost usor, ar fi facut-o oricine. Iar tu nu esti oricine. Esti cineva.

Poate nu te putem ajuta cu toate rezolutiile de anul nou, insa cu unele s-ar putea sa te ajutam sa faci macar primul pas. Cu primul pas a inceput totul in absolut orice.

Asa ca, incepand din data de 12 ianuarie si pana pe 28 ianuarie inclusiv, urmareste zilnic emailurile de la newsletter-ul nostru si vezi daca te identifici cu vreo afirmatie ”Anul asta vreau sa...”.

Daca te identifici, nu sta pe ganduri si comanda pe loc online serviciul dorit care te va ajuta sa faci primul pas in acea directie. Fiecare email soseste zilnic la ora 16:00, iar ofertele vor fi valabile 18 ore din acel moment.

Indiciu: Titlul mailului de maine, 12 ianuarie, va fi ”Anul asta vreau sa scap de pielea uscata”.

Fie ca anul acesta sa-ti fie cel mai bun an de pana acum!

Cu drag,

Echipele aBeauty Clinique din Bucuresti, Brasov, Constanta, Galati si Iasi

 


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie sa fie moderate si aprobate inainte sa devina publice.