Căutăm colaboratori la aBeauty Clinique ® Timișoara Medici, Asistente Medicale, Terapeuți și Consilieri Estetică

În 2018, cea de-a șasea clinică de estetică aBeauty Clinique ® din țară se va deschide în frumosul oraș Timișoara. Astfel, ne propunem să aducem cultura serviciilor superioare în estetică în cât mai multe orașe din țară.

Ești client sau pacient de servicii cosmetice sau estetice? Apasă aici pentru a te înscrie și a primi o ofertă unică de bun venit atunci când deschidem Timișoara.

Și cum excelența se poate realiza doar prin intermediul colegilor noștri, pe această cale dorim să anunțăm că facem angajări sau căutăm colaboratori pentru posturile de:

 • Medic specialist
 • Consilier de estetică
 • Terapeut estetician

În cele ce urmează vom descrie cele trei posturi. Dacă ai ajuns cumva pe acest articol și cunoști pe cineva care s-ar potrivi acestui post, nu ezita să-i dai share.

Medic Specialist

Te așteptăm să fii colaborator în echipa noastră de medici. În funcție de timpul tău disponibil vom găsi o soluție optimă de colaborare astfel încât câștigurile să merite și să fie de ambele părți.

Procedurile pe care le realizează în acest moment medicii specialiști chirurgi sau dermatologi în celelalte clinici din București, Brașov, Constanța, Galați și Iași sunt:

 • injectări cu acid hialuronic augmentare buze
 • injectări cu acid hialuronic riduri
 • injectări cu toxină botilinică riduri
 • injectări cu hidroxiapatită de calciu volum
 • fire de extensie
 • peeling-uri chimice

Dacă îți dorești să ai parte de promovare și mai mult branding personal, de substanțe și de echipamente excelente, totul într-un cadru premium, contactează-ne pe email la cariere@agress.ro și manager.timisoara@abeauty.ro și hai să discutăm mai multe despre o potențială colaborare.

Consilier Estetică

 

Candidatul ideal este o persoana veselă, zâmbitoare și optimistă ce este dispusă să învețe lucruri noi și să se dezvolte personal și profesional. De asemenea, candidatul ideal este un om stabil ce își dorește o colaborare sigură și satsifăcătoare pe termen lung.

 

Descrierea jobului

Postul de consilier de estetică este unul foarte frumos și poate aduce satisfacții pe toate planurile. Acesta presupune atât realizarea activitaților de recepție, cât și realizarea activităților de consultanță și vânzare. Vei activa într-un mediu plăcut în care discuțiile despre frumusețe și sănătate vor fi mereu în prim-plan.

Lipsa de cunoștințe sau experiență în acest domeniu nu reprezintă o problemă. Dacă ești o persoană care își asumă responsabilitatea și care își dorește să reușească, cu siguranță vei avea parte de tot suportul specialiștilor noștri pentru a deveni un om de vânzări profesionist în domeniul esteticii faciale și corporale.

Mediul de lucru

Vei lucra într-un mediu curat unde vei contribui la misiunea noastră de a face lumea un loc mai bun oferind servicii superioare în domeniul medical și estetic.

Alături de o echipă tânară, entuziastă și veselă vei veni în fiecare zi cu drag pentru a oferi cele mai bune servicii și experiențe clientilor și pacienților tăi.

Terapeut Estetician

Candidatul ideal pentru acest post este o persoană veselă și amabilă, cu formare de terapeut, cosmetician sau asistent medical.

Ne dorim o persoană dispusă la colaborari stabile și pe termen lung, care să înțeleagă importanța reală a serviciilor superioare pe piața de estetică și înfrumusețare din România.

De asemenea, ne dorim o persoană cu inteligență emoțională și dorință de evoluție personală și profesională, deoarece pe langă pachetul salarial, aBeauty Clinique ® investește în dezvoltarea colegilor performanți, în vederea avansării acestora pe alte posturi.

Indiferent de calificarea sau experiența ta profesională (asistent medical, terapeut sau cosmetician), vei avea parte de training și educație cu privire la serviciile pe care le oferim, astfel încat să manevrezi aparatura corect și cu încredere, dar să și discuți fără niciun fel de probleme despre terapiile pe care le oferim.

Știm că un nou început este mereu o provocare și îți vom fi alături pe tot parcursul procesului de integrare și pe tot parcursul carierei tale la aBeauty Clinique ®.

Pe scurt, postul de terapeut la aBeauty Clinique ® presupune:

 • evaluarea facială și corporală a pacienților
 • contribuția la prescrierea unor scheme personalizate de tratament
 • efectuarea de tratamente faciale și corporale
 • asistarea medicului estetician la nevoie
 • întreținerea cabinetelor de tratament și curățarea aparaturii utilizate

Jobul de terapeut la aBeauty Clinique ® presupune atât abilități de îndemânare, cât și abilități de comunicare și relaționare. Acest job poate însemna un prim pas făcut cu dreptul, într-o carieră în estetică și beauty.

În plus, postul de terapeut nu aduce numai satisfacții materiale, ci și satisfacții morale, deoarece vei lucra cu oameni sănătoși, cărora le vei oferi frumusețe și sănătate într-un mod autentic.

Aplică pentru unul din cele două joburi

Trimite-ne acum CV-ul tău pe adresele de email cariere@agress.ro și manager.timisoara@abeauty.ro, iar dacă acesta va fi selectat, ne vom întâlni în cadrul unui prim interviu unde vom discuta mai multe.

Despre aBeauty Clinique ®

Înființat în 2012, brandul aBeauty Clinique ® este parte integrantă din grupul de firme Agress Business, ce activează în mai multe domenii pe piața din România de 21 de ani, încă din 1997.

În acest moment, aBeauty Clinique ® este Garanția Calității în Estetică și totodată cea mai mare rețea de clinici de estetică și înfrumusețare neinvazivă și minim învazivă din România.

Avem 5 clinici în orașe precum București, Brașov, Constanța, Galați, Iași și în curând, Timișoara. Te așteptăm cu drag în echipa noastră ca să oferim împreună servicii peste așteptări clienților și pacienților noștri.

Trimite-ne acum CV-ul tău pe adresele de email cariere@agress.ro și manager.timisoara@abeauty.ro, iar dacă acesta va fi selectat, ne vom întâlni în cadrul unui prim interviu unde vom discuta mai multe.


8 comentarii

 • Buna ziua,am terminat facultatea de balneofiziokinetoterapie in 2014,din cadrul Universității de Medicina și Farmacie Timisoara,după aceea am urmat specializarea pe Ortopedie-traumatologie timp de 2 ani! Ma interesează un post in cadrul clinicii!
  Mulțumesc!

  Andrada
 • Bună ziua!!Sunt interesată de un loc ca asistent medical Am terminat Postliceala Sanitară ,specializarea Asistent Medical Generalist.Am făcut timp de trei luni voluntariat la ATI la Spitalul Județean . Mulțumesc mult.O zi bună.

  Bogzaru Stela Mari
 • Buna ziua, sunt interesata pentru jobul asistenta medicala, am terminat facultatea de Medicina si Farmacie, Victor Babes, specializare Asistenta Medicala Generalisata, am lucrat 6 ani in domeniul stomatologic…Va multumesc!

  Guia Loredana
 • Bună ziua!Sunt interesată de un post,de asistentă medicală

  Burtea Mirabela
 • Buna ziua, imi puteti spune va rog in ce zona va fii clinica si un orar de lucru? as fii interesata pentru jobul de Asistent medical sau Terapeut ( am terminat Postliceala de Asistent medical de balneo-fizio- kinetoterapie si recuperare) in
  multumesc, o zi placuta.

  Baltățeanu Angelica

Lasa un comentariu

Comentariile trebuie sa fie moderate si aprobate inainte sa devina publice.