🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Căutăm Consilieri Estetică la aBeauty Clinique ® Iași și Galați

Excelența se poate realiza doar prin intermediul colegilor noștri, iar pe această cale dorim să anunțăm că facem angajări sau căutăm colaboratori pentru postul de consilier estetică în orașele Iași și Galați.

În cele ce urmează vom descrie postul. Dacă ai ajuns cumva pe acest articol și cunoști pe cineva care s-ar potrivi acestui post, nu ezita să-i dai share.

Consilier Estetică

 

Candidatul ideal este o persoana veselă, zâmbitoare și optimistă ce este dispusă să învețe lucruri noi și să se dezvolte personal și profesional. De asemenea, candidatul ideal este un om stabil ce își dorește o colaborare sigură și satsifăcătoare pe termen lung.

 

Descrierea jobului

Postul de consilier de estetică este unul foarte frumos și poate aduce satisfacții pe toate planurile. Acesta presupune atât realizarea activitaților de recepție, cât și realizarea activităților de consultanță și vânzare. Vei activa într-un mediu plăcut în care discuțiile despre frumusețe și sănătate vor fi mereu în prim-plan.

Lipsa de cunoștințe sau experiență în acest domeniu nu reprezintă o problemă. Dacă ești o persoană care își asumă responsabilitatea și care își dorește să reușească, cu siguranță vei avea parte de tot suportul specialiștilor noștri pentru a deveni un om de vânzări profesionist în domeniul esteticii faciale și corporale.

Mediul de lucru

Vei lucra într-un mediu curat unde vei contribui la misiunea noastră de a face lumea un loc mai bun oferind servicii superioare în domeniul medical și estetic.

Alături de o echipă tânară, entuziastă și veselă vei veni în fiecare zi cu drag pentru a oferi cele mai bune servicii și experiențe clientilor și pacienților tăi.

Aplică pentru acest job

Trimite-ne acum CV-ul tău pe adresele de email manager.calitate@abeauty.ro și cariere@agress.ro, iar dacă acesta va fi selectat, ne vom întâlni în cadrul unui prim interviu unde vom discuta mai multe.

Despre aBeauty Clinique ®

Înființat în 2012, brandul aBeauty Clinique ® este parte integrantă din grupul de firme Agress Business, ce activează în mai multe domenii pe piața din România de 21 de ani, încă din 1997.

În acest moment, aBeauty Clinique ® este Garanția Calității în Estetică și totodată cea mai mare rețea de clinici de estetică și înfrumusețare neinvazivă și minim învazivă din România.

Avem 5 clinici în orașe precum București, Brașov, Constanța, Galați, Iași și în curând, Timișoara. Te așteptăm cu drag în echipa noastră ca să oferim împreună servicii peste așteptări clienților și pacienților noștri.

Trimite-ne acum CV-ul tău pe adresele de email manager.calitate@abeauty.ro și cariere@agress.ro, iar dacă acesta va fi selectat, ne vom întâlni în cadrul unui prim interviu unde vom discuta mai multe.

4 comentarii

 • Doresc sa cunosc echipa voastra!

  Martinas Elena
 • Felicitari pentru evolutie.
  Felicitari pentru servicii.

  Ema
 • Bună vă rog să mă contactati

  Baba viorel
 • Bună batog să mă sunati

  Baba viorel

Lasa un comentariu

Mentiunam faptul ca toate comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate