🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Acid Hialuronic Buze - Pret Injectare Acid Hialuronic Buze 2020

Atunci cand vorbim despre acid hialuronic in buze, nu ne referim doar la marirea buzelor prin injectari cu acid hialuronic, ci si la simetrie sau volum natural.

Inainte sa alegi injectarea buzelor cu acid hialuronic, te invitam sa afli cateva informatii esentiale legate de marirea si conturarea buzelor cu acid hialuronic.

Vom trata in acest articol subiecte precum:

 • Ce este marirea buzelor cu acid hialuronic
 • Cum actioneaza acidul hialuronic in marirea buzelor
 • Preturi injectare buze cu acid hialuronic in 2020
 • De cati mililitri de acid hialuronic am nevoie in buze
 • Cat dureaza efectul acidului hialuronic in buze
 • Care sunt candidatii ideali pentru marirea buzelor
 • Contraindicatii injectare acid hialuronic buze
 • Ce tipuri de acid hialuronic pentru marirea buzelor exista
 • E dureroasa injectarea buzelor cu acid hialuronic?
 • Medici care realizeaza marirea buzelor cu acid hialuronic

Injectari Buze Acid Hialuronic

Vrei o programare la injectare buze?

Ai ajuns pe acest articol doar pentru ca doresti o programare la injectarea buzelor? Nu este nevoie sa-l citesti pe tot pana la final.

Completeaza formularul de mai jos, iar un specialist aBeauty Clinique te va contacta pentru a stabili cea mai potrivita solutie pentru tine.

Avem acum promotii avantajoase, cei mai buni medici, mii de injectari in buze realizate cu succes si cele mai bune conditii de siguranta.

Vrei sa afli mai multe despre injectarea buzelor cu acid hialuronic?

Citeste in continuare informatiile despre marirea si conturarea buzelor cu acid hialuronic scrise de specialistii nostri in colaborare cu medici certificati.

Ce este marirea buzelor cu acid hialuronic

Ce este marirea buzelor cu acid hialuronic

Buzele voluminoase sunt un simbol al frumusetii si al feminitatii. Femeile cu buze mai mari, mai voluminoase si mai bine conturate sunt considerate mai atragatoare.

Din fericire, marirea buzelor este posibila prin interventii estetice neinvazive sau minim invazive. Una dintre aceste interventii se numeste marirea buzelor.

Marirea buzelor se poate realiza prin mai multe proceduri:

 • marirea buzelor cu grasime proprie
 • marirea buzelor cu silicon
 • marirea buzelor cu acid hialuronic

Desi multe persoane cauta pe internet injectarea buzelor cu botox, botox in buze sau injectarea cu toxina botulinica a buzelor, aceasta este o mica confuzie, deoarece toxina botulinica (cunoscuta ca si Botox) nu are ca indicatie terapeutica marirea buzelor sau volumizarea buzelor.

Toxina botulinica (Botox) se utilizeaza pentru estomparea ridurilor si intinerirea faciala, aceasta oferind un usor efect de paralizie temporara suprafetei injectate, aspect care impiedica incruntarea si formarea de riduri.

Revenind la marirea buzelor prin substante injectabile, cea mai des folosita substanta este acidul hialuronic, deoarece este mult mai bine tolerata de corp si ofera rezultate pe termen lung fara riscurile altor proceduri.

Cum actioneaza acidul hialuronic in marirea buzelor

Cum actioneaza acidul hialuronic în buze

Acidul hialuronic este o substanta complet naturala produsa de corpul omenesc din abundenta pana la vrasta de 20-25 de ani. Toate organele noastre au nevoie de acid hialuronic pentru a functiona si a se regenera.

Acidul hialuronic este o substanta ce face parte din clasa fillerelor, adica a substantelor de umplere. In functie de concentratie si tip, exista acid hialuronic dedicat pentru intinerire si umplerea ridurilor sau acid hialuronic pentru volumizarea buzelor.

Cum actioneaza acidul hialuronic in buze

Odata injectat la nivel local, acidul hialuronic are rolul de a hidrata suprafata respectiva si a de a o volumiza. Acest lucru se intampla deoarece acidul hialuronic atrage apa in tesut.

Un alt aspect pozitiv al injectarii buzelor cu acid hialuronic este faptul ca acidul hialuronic este o substanta biodegradabila, adica este resorbita de organism in timp fara sa lase urme permanente.

Preturi injectare buze cu acid hialuronic 2020

Preturi injectare buze cu acid hialuronic 2020

Preturile pentru injectarea buzelor cu acid hialuronic in anul 2020 variaza intre 200 de euro (si chiar 150 de euro) per militru si 350 sau 400 de euro per mililitru.

Pretul variaza atat in functie de substanta aleasa, cat si in functie de medicul specialist care realizeaza procedura de injectare pentru marirea buzelor.

Un alt aspect important in cazul preturilor sunt confortul si conditiile de siguranta din clinicile in care se realizeaza procedura.

In clinicile de estetica aBeauty Clinique din Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Galati, Iasi si Timisoara preturile pentru un militru de acid hialuronic porneste de la 1.655 lei, insa in acest moment avem o promotie speciala pe care o poti accesa aici.

In cadrul pretului este inclus absolut tot: 1 militru de acid hialuronic de calitate superioara (premium), consultul preinjectare, procedura medicala realizata de un medic specialist, protectia pacientului si consultul medical realizat dupa injectare.

Indiferent de unde vei alege sa realizezi injectarea cu acid hialuronic, te sfatuim sa nu urmaresti niciodata cel mai mic pret deoarece comparatia nu ar trebui facuta doar intre tipul substantei.

Cel mai mic pret vine de cele mai multe ori cu riscuri inutile de infectare, substante vechi, rareori expirate sau de cele mai multe ori transportate si pastrate la temperaturi incorecte, aspect ce deterioreaza rezultatul final.

Un alt aspect foarte important este medicul care realizeaza injectarea. Un medic experimentat ce a oferit foarte multe rezultate miilor sai de pacienti nu poate fi comparat cu un medic ce a realizat cateva zeci sau sute de injectari.

Diferentele de pret vin uneori si din seriozitatea, calitatea si masurile de siguranta fata de pacient luate de clinica unde se realizeaza procedura. De asemenea, conteaza foarte mult tipul si calitatea variantelor de anestezie locala.

Acest cumul de factori fac de cele mai multe ori diferenta dintre un rezultat sigur si multumitor si un rezultat care desi iti poate fi oferit cu 50 de euro sau chiar 100 euro mai ieftin, iti poate oferi neplaceri greu de reparat.

In concluzie, pretul corect pentru 1 militru de acid hialuronic injectat in buze se situeaza in jurul sumei de 300 euro. Daca iti poti bugeta aceasta suma pentru injectarea buzelor cu acid hialuronic, indiferent de clinica pe care o vei alege, vei avea parte cel mai probabil de o experienta si un rezultat multumitor.

De cati mililitri de acid hialuronic am nevoie in buze?

De cati mililitri de acid hialuronic am nevoie in buze

Daca este vorba despre prima ta injectare in buze cu acid hialuronic, cel mai probabil este suficient un singur mililitru de acid hialuronic.

De asemenea, un 1 mililitru de acid hialuronic ar trebui sa fie suficient in majoritatea situatiilor in cazul in care iti doresti un rezultat cu un aspect natural si firesc.

Multa lume critica injectarea in buze cu acid hialuronic, fara sa stie de fapt ca in realitate cu un singur militru de acid hialuronic se pot obtine niste buze simetrice, usor volumizate cu aspect natural - ca si cum nu te-ai fi injectat.

In cazul in care esti o fire mai excentrica si vrei ca buzele tale sa iasa in evidenta, poti opta pentru 2, 3 sau chiar mai multi mililitri de acid hialuronic injectati in buze.

In orice caz, acest lucru se va stabili impreuna cu medicul nostru specialist atunci cand vei veni la injectare. Veti alege impreuna modelul buzelor dorite, volumul buzelor dorite si vei primi recomandari profesioniste.

Cat dureaza efectul acidului hialuronic in buze

Cat dureaza efectul acidului hialuronic in buze

Efectul acidului hialuronic injectat in buze poate dura intre 3 luni, 6 luni, 12 luni sau 18 luni. In medie, majoritatea pacientilor experimenteaza un efect constant cuprins intre 6 si 12 luni.

Remanenta acidului hialuronic in buze variaza in urmatoarea ordine in functie de:

 1. Organismul pacientului si capacitatea de resorbtie a acestuia
 2. Numarul de injectari cu acid hialuronic in buze realizat pana acum
 3. Tipul si calitatea acidului hialuronic injectat pentru marirea buzelor

Medicina este o stiinta, insa din pacate medicina nu este o stiinta exacta la fel ca matematica. Acest lucru inseamna ca rezultatele fiecarui pacient variaza in functie de organismul acestuia.

Asa cum unii dintre noi avem efecte adverse sau alergii la anumite medicamente sau substante si altii nu, asa este tolerat si acidul hialuronic de organismul nostru.

In cazul unei persoane cu o piele deshidratata si supusa stresului oxidativ (fumat, alcool, lipsa unui somn de calitate, exercitii fizice intense, poluare etc.) acidul hialuronic va rezista mai putin in buze, deoarece organismul ”va tanji” dupa doza de hidratare pe care acidul hialuronic o ofera.

Tocmai de aceea al doilea motiv ce tine de remanenta acidului hialuronic in buze este legat de numarul de injectari in buze realizat de pacient pana acum. Cu cat un pacient are mai multe injectari la activ, cu atat remanenta acidului hialuronic in buze este mai mare si rezultatele maririi buzelor se mentin pe termen mai lung.

Acest lucru se intampla deoarece organismul s-a obisnuit cu injectarea de acid hialuronic in buze la nivel local si nu mai priveste aceasta substanta ca pe una de care duce lipsa, asa cu nu se va mai ”repezi” sa o consume rapid ca la primele injectari.

Iar ultimul motiv pentru care remanenta acidului hialuronic in buze difera este tipul si calitatea substantei injectate. Desi primele doua motive de care am mentionat mai sus sunt absolut biologice si se pot produce indiferent de cat este de bun un acid hialuronic, trebuie sa mentionam ca in ultima instanta tipul si calitatea acidului hialuronic injectat in buze influenteaza durata efectului acidului hialuronic in buze.

Un acid hialuronic hidratat, cross-linked precum Amalian SF 20 va avea efecte mai bune si pe termen mai lung decat un acid hialuronic simplu, precum majoritatea celor din comert.

Care sunt candidatii ideali pentru marirea buzelor?

Cine ar trebui sa-si injecteze acid hialuronic in buze

Tipuri de forme a buzelor injectare acid hialuronic buze

Procedura de injectare a buzelor cu acid hialuronic in vederea maririi buzelor nu este de multe ori doar un moft sau o dorinta. Injectarea buzelor cu acid hialuronic se adreseaza atat persoanelor ce isi doresc un plus de volum, frumusete si senzualtiate, dar si persoanelor ce se confrunta cu diverse probleme legate de volum sau simetrie.

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic nu numai ca ofera rezultatul dorit, dar poate fi solutia optima pentru persoanele ce au anumite deformatii ale buzelor sau asimetrii.

Marirea buzelor prin injectarea cu acid hialuronic se adreseaza:

 • persoanelor cu buze subtiri care isi doresc buze mai voluminoase
 • persoanelor cu buze slab conturate
 • persoanelor peste 40-45 de ani carora li se subtiaza buzele
 • persoanelor ce au suferit deformari din nastere sau postraumatice ale buzelor

Contraindicatii injectare acid hialuronic buze

Contraindicatii injectare acid hialuronic buze

Este contraindicata injectarea buzelor cu acid hialuronic daca exista alergii la componentele produsului injectat (se stabileste in clinica), daca exista infectii pe moment ale buzelor (de exemplu vom astepta sa treaca herpesul inainte de injectare), daca exista boli autoimune sau daca faceti in acel moment tratamente cu medicamente anticoagulante.

Ce tipuri de acid hialuronic pentru marirea buzelor exista

Ce tipuri de acid hialuronic pentru marirea buzelor exista

Exista mai multe tipuri de acid hialuronic pentru marirea buzelor destul de populare in Romania. Printre acestea se numara:

 • Acid hialuronic Juvederm pentru marirea buzelor
 • Acid hialuronic Hyabel pentru marirea buzelor
 • Acid hialuronic Princess pentru marirea buzelor
 • Acid hialuronic Restylane pentru marirea buzelor
 • Acid hialuronic Teosyal pentru marirea buzelor
 • Acid hialuronic Volbela pentru marirea buzelor
 • Acid hialuronic Filorga pentru marirea buzelor
 • Acid hialuronic Amalian pentru marirea buzelor

Avand in vedere ca reteaua aBeauty Clinique este cea mai mare retea de clinici de estetica neinvaziva si minim invaziva din Romania cu locatii in orase precum Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Galati, Iasi sau Timisoara, am lucrat de-a lungul timpului cu majoritatea acidurilor hialuronice mentionate mai sus.

Pentru moment, am decis sa lucram in marea majoritate a situatiilor cu acidul hialuronic Juvederm pentru marirea buzelor si acidul hialuronic Amalian pentru marirea buzelor.

Acidul hialuronic Juvederm pentru marirea buzelor nu mai are nevoie de nici o prezentare deoarece din cate se pare este cel mai popular acid hialuronic din Romania.

Iar acidul hialuronic Amalian este un acid hialuronic de calitate superioara, 100% conceput si fabricat in laboratoare germane. Pe langa alte tipuri de acid hialuronic, Amalian se diferentiaza prin faptul ca este 100% hidratat si cross-linked.

Acest lucru ne permite sa oferim rezultate instant pe termen mai lung, fara ca acidul hialuronic sa migreze din buze in alte parti (cum se intampla in alte situatii unde pacientii vin inapoi la doctori pentru a le masa buzele), fara umflaturi si cu un grad de disconfort mai redus.

Injectare Marire Buze Acid Hialuronic Amalian

E dureroasa injectarea buzelor cu acid hialuronic?

Multe persoane se intreaba cat de dureroasa este injectarea buzelor cu acid hialuronic, iar in cele ce urmeaza ne vom stradui sa iti raspundem.

Realitatea este ca nivelul de suportabilitate al caldurii, al frigului si implicit al durerii este unul extrem de subiectiv si difera de la persoana la persoana.

De cate ori nu am auzit o persoana spunand ca a mancat o mancare foarte buna la un restaurant, iar alta persoana sa mearga la acelasi rastaurant cu aceleasi asteptari si sa constante de fapt ca mancarea nu era atat de buna?

Totul difera de la perceptie la perceptie.

Noi va putem spune ca avem pacienti care suporta injectarea cu acid hialuronic in buze fara nici un fel de anestezie (un numar mic, ce-i drept), avem pacienti care opteaza pentru anestezia locala a buzelor pe baza de crema sau pacienti care opteaza pentru anestezia locala injectabila.

In orice caz, obiectivul nostru esta sa comunicam cu pacientul constant, deschis si amabil legat de toate temerile si trairile acestuia, astfel incat procedura sa se desfasoare confortabil.

Desi in cele mai multe cazuri este suficienta anestezia locala pe baza de crema si majoritatea pacientilor opteaza pentru acest lucru, intotdeauna suntem pregatiti sa suplimentam anestezia locala cu una injectabila.

De asemenea, merita sa mentionam ca pretul procedurii va ramane intotdeauna neschimbat in reteaua noastra de clinici indiferent de timpul dedicat injectarii, anestezie, resurse sau consumabile folosite.

Astfel, atunci cand alegi aBeauty Clinique, nu doar ca alegi sa te respecti la cele mai inalte standarde din industrie, dar nu te vei trezi niciodata in situatii jenante ce presupun costuri suplimentare ascunse.

Medici care realizeaza injectarea buzelor cu acid hialuronic

In cadrul celor 7 clinici aBeauty Clinique din retea colaboram in prezent cu mai multi medici specialisti certificati in injectarea buzelor cu acid hialuronic pentru marire si contur.

 • Dr Burcut Corina - Medic Specialist Dermatolog si Doctor in Stiinte Medicale
 • Dr Cristea Madalina - Medic Specialist Chirurg
 • Dr Chelmus Carmen - Medic Primar Chirurg, Sef Sectie Chirurgie Plastica si Reparatorie
 • Dr Nisipasu Cristina - Medic Primar
 • Dr Vinca Alina - Medic Specialist Chirurg
 • Dr Aladari Nadia - Medic Primar Chirurg Chirurgie Plastica si Reconstructiva
 • Dr Lungu Andra - Medic Specialist

Dr Burcut Corina Constanta Injectare Marire Buze Acid Hialuronic

Dr Chelmus Carmen Galati Injectare Marire Buze Acid Hialuronic

Dr Cristea Madalina Brasov Injectare Marire Buze Acid Hialuronic

Dr Nisipasu Cristina Bucuresti Injectare Marire Buze Acid Hialuronic

Dr Vinca Alina Cosntanta Injectare Marire Buze Acid Hialuronic

Dr Aladari Nadia Iasi Injectare Marire Buze Acid Hialuronic

Vrei o programare la injectare buze?

Completeaza formularul de mai jos, iar un specialist aBeauty Clinique te va contacta pentru a stabili cea mai potrivita solutie pentru tine.

Avem acum promotii avantajoase, cei mai buni medici, mii de injectari in buze realizate cu succes si cele mai bune conditii de siguranta.

Video Injectare Marire Buze si Contur

Marirea buzelor si conturul buzelor cu acid hialuronic iti pot schimba infatisarea si iti pot oferi mai multa incredere in sine. 

Video Masuri de Siguranta Injectare Acid Hialuronic Buze

In reteaua nationala de clinici aBeauty Clinique monitorizam 196 de indicatori ce influenteaza satisfactia clientilor. Acest sistem formeaza ceea ce noi numim Garantia Calitatii in Estetica

Video Concept aBeauty Clinique

Considerăm că iubirea este cea mai puternică energie din univers.

Pentru a le oferi iubire celor dragi, este important să ai grijă de tine și să te simți bine.

Vino la aBeauty Clinique atunci când vrei să te încarci cu frumusețe, energie și sănătate.

A te respecta înseamnă să-ți oferi mereu tot ce e mai bun, fără rabat de la calitate.

8 comentarii

 • Sunt putin mai scumpi, dar merita pretul din plin. E o clinica in adevaratul sens al cuvantului, raport calitate pret f ok.

  Aurica Cojoc
 • Sunt clienta aBeauty de prin 2013 in Galati, si am ajuns sa merg si prin Constanta si Iasi tot pentru injectari. De cand am inceput sa folosesc Amalian nu mi au mai aparut galme deloc, recomand substanta si recomand 100 % clinicile lor

  Mariana Fieraru
 • Imi fac buzele la voi in Constanta de ani de zile si sunt foarte multumita. Mai ales de cand am trecut pe Amaliann. Doare mai tare injectarea, dar merita by far.

  Emilia Sabau
 • Extrem de multumita. Am fost in Bucuresti, dna. Nisipasu este extrem de empatica si are mereu grija sa imi dea un contur frumos si discret. De la prima injectare vin mereu la ea. Recomand

  Ioanina Stanciu
 • Da. Recomand. Cand mergi la abeauty e altceva. Dupa ce mam injectat in buze cu juvederm o mare parte din timp, am ales sa merg pe mana lor si sa incerc intro zi si amalian. De atunci doar amalian imi injectez si sunt super multumita!!1

  Ramona Firic

Lasa un comentariu