aBeauty Clinique lanseaza in Iasi cea de-a cincea clinica din reteaua nationala

aBeauty Clinique ® deschide oficial in Iasi cea de-a cincea clinica de estetica faciala si corporala din reteaua nationala de clinici, alaturandu-se astfel clinicilor aBeauty din Bucuresti, Brasov, Constanta si Galati. In compania Danei Savuica, participantii la eveniment au avut ocazia sa vada live tratamentele faciale si corporale la treaba si sa afle de la specialisti despre toate tehnologiile si beneficiile disponibile in noua clinica din Iasi.

aBeauty Clinique ® isi mentine astfel pozitia de lider in piata nationala de profil aducand prin intermediul noii clinici din Iasi peste 5 ani de studii clinice, protocoale unice, rezultate masurabile si experienta in solutii personalizate de slabire, tratarea celulitei, intinerire, injectari estetice, epilare definitiva si dermatocosmetica.

Suntem ferm convinsi ca principalul aspect care ne diferentiaza pozitiv este experienta noastra acumulata in peste 5 ani in mai multe clinici simultan. Dupa mii de pacienti multumiti si zeci de mii de ore de tratamente am finalizat multe studii clinice care au generat protocoale unice de tratament, disponibile exclusiv in reteaua noastra de clinici si pastrate cu sfintenie ca know-how intern. Acest lucru aduce pacientilor aBeauty rezultate atat mai rapide cat si mai bune, deoarece stim mai bine cum sa utilizam aparatura de ultima generatie si stim mai bine cum sa combinam schemele de tratamente intre ele.” a declarat Elena Nistor, Development Manager.

In clinica aBeauty Clinique ® din Iasi pacientii si clientii care se respecta vor avea parte de cele mai noi tehnologii in materie de tratamente faciale si corporale. Printre aceste tehnologii se numara renumitul Syneron VelaShape III, cel mai nou si performant aparat de remodelare corporala si tratare a celulitei din gama sa, unic in Iasi. Si tratamentul facial DermaFrac, o adevarata inovatie si revolutie in domeniul mezoterapiei precise cu micro-ace, de asemenea tehnologie unica in Iasi disponibila exclusiv la aBeauty Clinique ®.

Printre celelalte tratamente se numara si slabirea localizata prin criolipoliza la -8 grade Celsius timp de 70 de minute, intinerirea si hidratarea prin Intraceuticals, epilarea definitiva SPL cu puternicul Yperion Or-Light, gama de produse dermatocosmetice personalizate si preparate pe loc Universkin sau peelingurile profesionale ZO Skin produse de renumitul Doctor Zein Obagi, inventatorul stiintei sanatatii pielii si a sistemul de clasificare a pielii.

In ceea ce priveste injectarile estetice aBeauty Clinique ® va avea colaborari cu unii dintre cei mai priceputi medici specialisti care vor realiza proceduri medicale si injectari estetice utilizand substante premium precum Radiesse, Vistabel, Hyabel sau Juvederm. Astfel, clientii si pacientii aBeauty vor avea parte de tratarea ridurilor cu acid hialuronic, toxina botulinica, lifting cu fire de extensie, peeling-uri chimice profesionale sau conturul si marirea buzelor cu acid hialuronic.

Punem foarte mult pret pe pregatirea profesionala a colegilor nostri. Imaginati-va niste soferi care abia si-au luat permisul si conduc niste masini puternice si niste piloti profesionisti de curse cu multi ani de experienta care conduc niste masini puternice. Va dati seama ca rezultatele obtinute de pilotii profesionisti vor fi caracterizate de: timp mai scurt, manevrabilitate sporita, siguranta mai mare. Daca ar fi sa facem o paralela acestui exemplu, nivelul la care sunt antrenati oamenii din echipa aBeauty Iasi este similar pilotilor profesionisti din cele mai prestigioase competitii. Calitatea umana si conditiile premium din clinica noastra ne fac sa declaram de ani buni ca toti clientii si pacientii aBeauty sunt oamenii care in general aleg 5 stele.” declara Daniela Iurascu, Clinic Manager.

Sub sloganul ”Align With The Best” care dainuie de peste 5 ani in clinicile aBeauty Clinique ®, sunteti invitati sa treceti pragul noii clinci din Iasi situate pe Sos. Petre Andrei nr. 28, la demisolul blocului A8 din Exclusiv Residence. Acolo veti beneficia intr-un cadru exclusivist de solutii personalizate pentru:

 • slabire localizata
 • tratare celulita
 • ameliorare piele flasca
 • stimulare circulatie sangvina
 • drenaj limfatic
 • tratarea ridurilor profunde
 • ameliorarea cearcanelor
 • intinerirea si hidratarea tenului
 • tratamente fata, gat si decolteu
 • tratarea petelor pigmentare
 • conturul si marirea buzelor
 • epilare definitiva
 • tratarea tenului acneic
 • ameliorare cicatrici post-acneice
 • rejuvenare faciala
 • volumizare faciala
 • lifting facial
 • fotoregenerare
 • curatare faciala
 • peeling chimic

plus multe alte servicii de infrumusetare, cosmetica si estetica faciala si corporala de top.

Clinica Iasi aBeauty Clinique este situata pe strada Soseaua Petre Andrei Nr. 28, Bl. A8, demisol, in complexul Exclusive Residence din zona Copou. Telefon: 0748484802. Program de lucru: L-V 9-20, S 9-14.

Video si imagini de la deschiderea aBeauty Clinique Iasi


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie sa fie moderate si aprobate inainte sa devina publice.