aBeauty Clinique Iasi

Vineri, 3 noiembrie 2017, sarbatorim deschiderea oficiala a clinicii aBeauty Clinique din Iasi. Aflata pe Sos. Petre Andrei Nr. 28, la demisolul blocului A8 din Exclusive Residence (zona Copou), aBeauty Clinique Iasi este cea de-a cincea clinica pe care brandul de estetica si infrumusetare o deschide in tara in mai putin de 5 ani.

Evenimentul de deschidere va incepe vineri la ora 17:00 iar toate persoanele care doresc sa ciocneasca un pahar de sampanie cu noi sunt asteptate personal de catre frumoasa Dana Savuica la o discutie prietenoasa despre sanatate si frumusete. Vom face poze, vom rade si ne vom simti bine impreuna! Este un moment perfect pentru a petrece sfarsitul de saptamana!

In cadrul evenimentului vom testa live doua dintre cele mai populare tratamente faciale si corporale din lume, disponibile la aBeauty Clinique Iasi. Despre tratamentul facial va putem spune momentan ca este arma secreta a vedetelor de la Hollywood, o bagheta magica ce intinereste, hidrateaza si amelioreaza problemele dermatologice.

Despre tratamentul corporal putem spune ca este o solutie foarte eficienta in lupta cu depozitele localizate de grasime, recordul nostru in reteaua de clinici aBeauty fiind de 8 cm pierduti in circumferinta de catre una din pacientele noastre care a efectuat 3 sedinte.

Tratamentele vor fi testate live pe voluntari, iar specialistii aBeauty vor raspunde la toate intrebarile participantilor. De asemenea, cu ocazia deschiderii oficiale veti fi asteptati cu surprize de bun venit si cu reduceri speciale valabile doar in ziua deschiderii.

Ce aduce nou aBeauty Clinique pe piata de estetica si infrumusetare din Iasi?

Ne vom rezuma la trei mari elemente atunci cand raspundem la aceasta intrebare.

  1. Experienta. In acest moment avem 5 clinici in orase precum Bucuresti, Brasov, Constanta, Galati si Iasi. Experienta dobandita in cei 5 ani reprezinta primul lucru pe care clientii si pacientii nostri il vor remarca din momentul in care pasesc in clinica noastra, in momentul consultatiilor, realizarii tratamentelor si pana in momentul masurarii rezultatelor.
  2. Tratamente noi. Exista multe tratamente pe care le oferim in clinica noastra din Iasi, insa in mod special aducem in discutie tratamentul corporal anticelulitic si de slabire cu Syneron VelaShape III, cel mai nou si performant aparat din gama sa disponibil in Iasi doar la clinica noastra. De asemenea, un tratament facial ce se regaseste exclusiv la aBeauty Clinique Iasi este DermaFrac, o inovatie si o revolutie in domeniul tratamentelor faciale ce combina precizia micro-acelor cu serumurile de calitate oferind astfel 3 beneficii simultane in cadrul unei singure sedinte.
  3. Rezultate. Clientii si pacientii din intreaga tara aleg aBeauty Clinique pentru rezultate. Unii dintre ei calatoresc deseori din orase vecine pentru a avea parte de tratamente la aBeauty Clinique. Dincolo de tehnologie si pregatirea specialistilor, aspecte pe care le consideram obligatorii pentru succes, la aBeauty Clinique clientii si pacientii vor regasi ceva unic si incomparabil: solutii personalizate si protocoale unice menite sa aduca beneficii si rezultate masurabile tuturor celor care ne aleg.

aBeauty Clinique Iasi este o clinica de estetica si infrumusetare corporala si faciala unde poti avea parte la cel mai inalt nivel de tratamente faciale de intinerire, tratarea petelor pigmentare, tratarea afectiunilor dermatologice, epilare definitiva, tratarea celulitei, a fenomenului de piele flasca si eliminarea depozitelor localizate de grasime.

Va invitam vineri, 3 noiembrie 2017, la ora 17:00 sa ne treceti pragul clinicii pentru a avea ocazia sa ne cunoastem mai bine. Va rugam sa ne confirmati participarea telefonic la 0748484802, prin email la iasi@abeauty.ro sau completand formularul de contact de mai jos.

Dupa completarea formularului vei fi redirectionata catre colectia de servicii si preturi.

 

 

Giulia Anghelescu la aBeauty CliniqueSunt placut impresionata de clinicile aBeauty si de oamenii profesionisti si prietenosi de acolo.Giulia Anghelescu


Peste 5 ani de studii clinice, protocoale unice, rezultate masurabile si experienta in solutii personalizate.

 

 


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie sa fie moderate si aprobate inainte sa devina publice.