🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

3 Întrebări Frecvente despre Tratamentul Anticelulitic

Între 80% și 90% dintre femei pot avea celulită.
Care sunt cauzele? Exista tratamente care dau rezultate? Cum putem încetini apariția celulitei?

Vom afla împreună răspunsurile, din rândurile care urmează.

1. Care sunt cauzele apariției celulitei?

Cauza exactă a apariției celulitei nu este cunoscută, dar pare a fi rezultatul unei interacțiuni între țesutul de sub suprafața pielii și stratul de grăsime aflat chiar sub ea.

La femei, celulele grase și țesutul conjunctiv din acest strat sunt aranjate vertical, iar dacă aceste celule grase pătrund în piele, dau aspectul de celulită.

La bărbați țesutul are o structura „zig-zag”, fapt ce poate explica de ce este mai puțin probabil ca bărbații să aibă celulită.

2. Ce poți face pentru încetinirea aparitiei celulitei?

Pe lăngă tratamentul despre care voi scrie mai jos, există câteva obiceiuri care tind să reducă celulita, sau să mențină rezultatul tratamentului pentru mai mult timp.

Hidratează-te, auzim asta des și totuși tindem să nu ținem cont, dar aportul de apa constant în timpul zilei este excelent pentru sanătate, și în special pentru piele. Hidratarea corectă ajută corpul să elimine mai eficient toxinele și îmbunătățește circulația sângelui.

Fă mișcare, menținând o rutină de exerciții fizice variate, împreună cu o dietă echilibrată, poți să previi sau chiar să reduci celulita.

Redu aportul de grăsimi, persoanele care consumă prea multe grăsimi, carbohidrați și sare și prea puține fibre, par putea avea celulită mai multă.

3. Există un tratament eficient împotriva celulitei?

Da, și se numește Velashape, acesta este un aparat de ultimă generație cu tehnologia patentată „eLOS”, produs de Syneron-Candela®, lider în producția aparaturii medicale de acest tip.

Velashape combină patru tehnologii diferite, infraroșu, radiofrecvență, role mecanice și vacuum pulsat pentru a reduce celulita din zonele de tratament.

Rezultatele pot fi vizibile de la prima sau a doua ședintă, dar pentru cele mai bune rezultate specialiștii aBeauty Clinique recomandă 5 ședințe cu Vela Shape.

Pentru mai multe informații accesati: Indicații Celulită

Lasa un comentariu

Mentiunam faptul ca toate comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate