🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Începe #2020ÎnForță și te premiem!

Vrei să afli ceva interesant?

Statisticile spun ca majoritatea rezoluțiilor pentru noul an nu rezistă.

Ba mai mult, creează dezamăgiri și frustrări.

Și o surpriză și mai mare este că mulți oameni încep schimbările din noul an abia în martie.

De ce?

Nu știm exact, probabil în ianuarie și februarie ne confruntăm cu un soi de lipsă de vlagă și de depresie post-sărbători :)

Oricum, partea frumoasă e că în 2020 va fi altfel.

Și te vom sprijini ca să îți fie și mai bine.

Gândește-te la toate momentele frumoase petrecute de sărbători, gândește-te la cei dragi, gândește-te la viață, gândește-te la iubire.

Sunt sentimente și trăiri frumoase, nu-i așa?

Ei bine, atunci nu ai timp să amâni nici un moment să te ocupi de sănătate și frumusețe.

Corpul tău este templul sufletului tău. Respectă-l și te va respecta. Oferă-i și îți va oferi.

Noi suntem partenerii tăi în grija față de corpul sau chipul tău.

Vino la aBeauty Clinique și specialiștii noștri te vor ajuta să îți configurezi un obiectiv S.M.A.R.T.

  • Specific
  • Măsurabil
  • (de) Atins
  • Relevant
  • (Încadrat în) Timp

Astfel…

  • vom stabili împreună ce vrei să obții (Specific)
  • vom stabili cum măsurăm concret rezultatele de înainte și după (Măsurabil)
  • vom face un plan de acțiune concret (de Atins)
  • vom găsi împreună ce implică pentru tine atingerea acestui obiectiv și care e motivația ta (Relevant)
  • iar, în final, vom stabili un deadline pentru îndeplinirea obiectivului (încadrat în Timp)

Și nu numai că ne vom ocupa de toate astea împreună cu tine, dar dacă îți atingi obiectivul te vom premia!

Mai exact, pe lângă faptul că începem anul 2020 cu promoții excelente pe care le poți accesa chiar de acum, dacă respecți indicațiile noastre și îți îndeplinești obiectivul plănuit împreună cu specialiștii noștri te premiem cu o ședință CADOU din pachetul pe care ți l-ai comandat.

Începe acum #2020ÎnForță !

Primul pas

Completează formularul de mai jos și selectează ce serviciu crezi că te-ar putea ajuta să-ți îndeplinești obiectivul tău de frumusețe și sănătate pentru anul 2020.

În plus, după completarea formularului te vom redirecționa automat către Clinica Virtuală unde vei vedea o parte din prețurile la ședințe individuale și la anumite pachete speciale astfel încât să-ți faci o idee legată de prețuri, dar să și comanzi direct online la orice oră din zi și din noapte dacă dorești.

Promoții 1-15 Ianuarie 2020

Ca să-ți vină mai ușor, ți-am centralizat aici promoțiile perioadei 1-15 Ianuarie 2020.

Dacă ești pe telefon, dă swipe dreapta-stânga pentru a vedea întreg tabelul.

← →

Serviciu Descriere Promoție
Ședință GrowthFactor + Serum Universkin O ședință de tratament GrowthFactor îmbunătățește elasticitatea pielii și acționează asupra nivelului de hidratare celular, atentuând în același timp și radicalii liberi. Acest lucru îți oferă o piele mai tânără, mai fermă și mai hidratată în timp ce producția de colagen este intens stimulată pentru mai multe săptămâni. Serumul personalizat îmbogățit cu ingredienți activi este special creat pentru a potența efectele ședinței GrowthFactor, menținând efectul de piele tânără, cu mai puține riduri și linii fine. Profită de promoția specială de început de an pentru pachetul GrowthFactor + Serum Universkin și plătește prețul unic de 797 lei în loc de 1.916 lei, preț format din 1.407 lei pentru o ședința GrowthFactor și 509 lei pentru un serum îmbogățit cu ingredienți activi.
Pachet 2 ședințe FaceTight + Smoothing Experience Kit FaceTight este un tratament facial bazat pe noua generație de ultrasunete de intensitate înaltă concentrată, cu 5 niveluri automate de adâncime care îți oferă rezultate imediat după prima ședință. Tratamentul este atât de puternic și de eficient, încât nu sunt necesare mai mult de 2 ședințe în decurs de câteva luni, acest pachet fiind special gândit pentru eficiență supremă. Kitul Smoothing Experience include 3 creme profesionale pentru acasă cu indicații pentru riduri fine și profunde, ten matur, textură neuniformă + riduri adânci de expresie + riduri ochi, riduri ”talpa gâștei”, pungi sub ochi și cearcăne. Acest pachet este tratamentul suprem neinvaziv pentru față ce îți va oferi un ten profund întinerit, cu riduri mai puțin pronunțate, fără linii fine și cu o textură incredibilă. Ședințele de tratament facial FaceTight sunt atât de eficiente încât 2 ședințe sunt suficiente pentru a te bucura de rezulate optime pentru început. După cum bine știi deja, prețul pentru o ședință FaceTight este 2.802 lei, iar prețul pentru achizionarea separată a cremelor incluse în kitul Smoothing Experience este de 2.025 lei. Astfel, prețul total pentru acest pachet ar ajunge la suma de 7.629 lei. Profită de un preț special istoric de 2.997 lei ce include 2 ședințe de tratament facial complet FaceTight în valoare 5.604 lei și un kit de creme profesionale pentru acasă ce îți vor ajunge aproximativ 3 luni în valoare de 2.025 lei. Profită de aaceastă promoție pe care nu o vei mai întâlni niciodată.
Pachet 2 ședințe slăbire SonicSlim M + 3 ședințe slăbire criolipoliză CryoLipo la -11°C SonicSlim este un tratament corporal bazat pe noua generație de ultrasunete de intensitate înaltă concentrată, cu 5 niveluri automate de adâncime care îți oferă rezultate la scurtă după prima ședință. CryoLipo este probabil cea mai performantă generație de criolipoliză din România din momentul actual. Atât în formă simplă cât și în protocol terapeutic combinat, SonicSlim și CryoLipo sunt cheia către o slăbire sănătoasă și rapidă, care să te motiveze să-ți menții rezoluțiile de anul nou, dar care să-ți potențeze în același timp și alte eforturi de slăbire prin accelerarea metabolismului celular. Pachetul este compus din două ședințe de tratament de slăbire SonicSlim M în valoare de 1.637 lei fiecare (3.274 lei) și din 3 ședințe de tratament de slăbire prin Criolipoliză CryoLipo la -11°C cu câte doi aplicatori în valoare de 1.587 lei fiecare (4.761 lei). În mod normal, achiziționate separat, toate aceste ședințe ar costa un total de 8.035 lei. Profită de un preț special istoric de 2.997 lei ce include 2 ședințe de tratament corporal SonicSlim în valoare 3.274 lei și 3 ședințe de criolipoliză cu câte 2 aplicatori în valoare de 4.761 lei. Profită de aaceastă promoție pe care nu o vei mai întâlni probabil niciodată.
SkinBetter Cumpără orice cremă SkinBetter și primești 50% reducere la orice ședință de tratament facial DermaFrac, Sublime sau FaceTight. Cumpără orice cremă SkinBetter și primești 50% reducere la orice ședință de tratament facial DermaFrac, Sublime sau FaceTight.
BodyShape Reducerea celulitei și remodelarea corporală a zonelor în care sportul sau dieta nu mai fac față. Rezultate rapide datorită a 4 tehnologii ce acționează simultan: radiofrecvență, infraroșu, vacuum, pulsat și role mecanice. Cu 25% mai eficient față de alte aparate similare datorită adâncimii RF de până la 20 mm. Corpurile de vară se construiesc acum. Alege acum un tratament de slăbire și anticelulită BodyShape cu 50% reducere la PRIMA ȘEDINȚĂ individuală pe anul ăsta, ca să începi cu dreptul și 20% reducere la pachete. În plus, dacă dorești mai multe ședințe, poți alege în log de reducerea de 20%, un pachet de 6 sau 8 ședințe la care îți oferim cadou încă 2 ședințe.
SonicSlim Slăbirea localizată și tratarea lipsei de fermitate a pielii prin tehnologie nouă cu ultrasunete concentrate de înaltă intensitate și cu două autofrecvențe de adâncime pentru eficiență specifică tipului de țesut. Profită de reducerea de 35% la PRIMA ȘEDINȚĂ individuală SonicSlim sau de reducerea de 20% la pachetele de ședințe.
CryoLipo Cel mai puternic tratament de slăbire localizată prin criolipoliză, datorită temperaturii de până la -11 °C care distruge 4 din 5 tipuri de acizi grași. Se adresează persoanelor cu mai mult țesut adipos ca tratament de bază în slăbirea localizată. Oferă rezultate ce constau în reducerea în circumferință începând cu 21 de zile de la prima ședință. Începi acum, culegi rezultatele rapid. Îngheață și elimină țesutul adipos localizat și obține un corp de invidiat care te va umple de fericire. Profită de 40% reducere la CryoLipo, cel mai puternic tratament de slăbire prin criolipoliză.
FaceTight Reducererea ridurilor și tratarea laxității pielii prin tehnologie nouă cu ultrasunete concentrate de intensitate înaltă cu trei autofrecvențe de adâncime pentru eficiență specifică gradului de îmbătrânire a pielii de pe față, gât sau decolteu. Întinerește pe loc cu unul dintre cele mai puternice tratamente neinvazive, locul 1 în multe topuri, FaceTight. Prinde reducerea de 25% la ședințe individuale sau 20% la pachete.
DermaFrac Reducerea ridurilor și a cearcănelor prin trei acțiuni din cadrul aceluiași tratament: curățare, stimulare, infuzie. Pielea devine mai curată datorită curățării de la început, mai fermă datorită stimulării producției de colagen cu microace și mai tânără datorită infuziilor de acid hialuromnic, peptide, vitamine și antioxidanți. Chipul tău îți va mulțumim! Profită de 30% reducere la PRIMA ȘEDINȚĂ individuală DermaFrac și de 20% reducere la pachetele de 6 ședințe.
Amalian Acid hialuronic premium, conceput și produs în Germania. Formulă avansată cu tehnologie cross-link și molecule 100% hidratate de acid hialuronic ce oferă rezultate predictibile, pe loc, fără umflăturile sau efectele secundare produse de alte tipuri de acid hialuronic. Tratează-ți buzele cu grijă și înțelepciune, iar ele îți vor mulțumi. Alege injectările în buze cu acid hialuronic Amalian, acum cu un preț de 230 euro (1.099 lei) per mililitru în loc de 300 euro. Profită de promoție și fă-ți buzele fericite! Medici experimentați. Rezultate garantate. Cumpara 2 ml de acid hialuronic Amalian si profita de pretul special unic de 997 lei per mililitru.
Alte Injectări Acid hialuronic pentru umplerea ridurilor, toate tipurile de Juvederm, toxină botulinică, fire bioresorbabile de lifting Atunci când alegi tratamente și injectări estetice, alege aBeauty Clinique. Pentru că suntem singurii care îți oferim garanția calității în estetică. Profită acum de 5% reducere.
MD Codes Proceduri premium de face reshaping prin acid hialuronic: tratare riduri, volumizare, contur. Tehnică specială de injectare MD Codes. Atunci când îți dorești ce e mai bun, alegi o clinică certificată MD Codes. Vino la aBeauty Clinique și ai 5% reducere la toate pachetele de injectări estetice MD Codes.
Epilare Laser Epilare laser 808 nm cu eficiență ridicată și confort sporit. Singurul aparat de epilare definitivă laser cu melaninometru încorporat pentru precizia și eficacitatea maximă a tratamentului. Răcirea de 4 °C direct pe aplicator face din această procedură, cea mai confortabilă procedură de epilare laser. Bucură-te de o piele fină, catifelată și fresh. Alege acum epilarea definitivă laser cu cel mai performant aparat, Formatk Magma Spark, singurul device cu melaninometru încorporat pentru precizie sporită și răcire de 4 °C direct pe aplicator pentru confort suplimentar. Scapă de părul din zone nedorite, acum cu 25% reducere la ședințe și pachete.
ThermaVein Spider Procedură cosmetică de tratare a vaselor capilare sparte, denumite și spider veins. Tratează venișoarele roșii de pe picioare, față, nas sau glezne printr-o procedură cosmetică de termocoagulare a vasului, fără riscurile sau disconfortul produs de echipamente laser ce tratează afecțiuni similare. Scapă de vasele capilare sparte denumite și spider veins cu tratamentul revoluționar ThermaVein. Profită de 20% reducere și spune adio venișoarelor roșii.
ThermaVein Estetic Procedură cosmetică de tratare a papiloamelor cutanate, a angioamelor Cherry sau a punctelor albe Milia. Tratamentul folosește principiul termocoagulării, izolând astfel afecțiunea tratată și producând un efect natural al organismului, care elimină problemele în câteva zile fără să apară semne. Scapă de punctele albe, papiloamele cutanate sau angioamele Cherry cu tehnologia superioară ThermaVein, acum cu 20% reducere.

Lasa un comentariu

Mentiunam faptul ca toate comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate