10 lucruri importante despre marirea buzelor

Injectarile pentru marirea buzelor sunt unul dintre cele mai populare tratamente de infrumusetare, cu toate ca este vorba despre o procedura invaziva.

Cu toate astea, injectarile pentru augmentarea buzelor sunt in continuare acoperite de mister si conceptii gresite.

In randurile ce urmeaza va dezvaluim 10 aspecte importante pe care trebuie sa le cunoasteti daca sunteti interesata de marirea buzelor.


#1 Nu se foloseste BOTOX

Tabloidele, filmele si, in general, oamenii neinformati au propagat denumirea de “botoxate”.

Nimic mai fals! BOTOX este un nume de brand de toxina botulinica. Aceasta substanta este folosita in tratarea ridurilor, caci opreste “comunicarea” dintre creier si muschii/tesutul tratat.

Pentru buze se folosesc fillere cu colagen sau acid hialuronic.


#2 Diferenta dintre colagen si acid hialuronic

Fillerele cu colagen pentru marirea buzelor pur si simplu ofera un boost de volum de scurta durata.

Pe de alta parte, acidul hialuronic este o substanta naturala, produsa de corpul uman in cantitati mici. Aceste fillere ofera un efect ce rezista mai mult in timp, caci si hidrateaza tesutul buzelor in profunzime pentru boost de volum.


#3 Care sunt cele mai bune fillere

In oarecare masura, nu exista asa ceva. Rezultatele si durata injectarii acestora depinde de numerosi factori, care variaza de la persoana la persoana.

Cu toate astea, cele mai bune si indelungate rezultate sunt observate atunci cand injectarea pentru marirea buzelor se realizeaza cu Juvederm.

Numeroase vedete precum Kylie Jenner folosesc gama Juvederm pentru a-si imbunatati aspectul buzelor sau pentru a capata un boost de senzualitate pentru anumite roluri sau aparitii publice.

marire buze before and after


#4 Ce cantitate este necesara la prima injectare

Mereu este important ca inaintea primei injectari se sa faca o evaluare de specialitate. Acest lucru permite setarea unor asteptari conforme cu realitatea.

In anumite cazuri, rezultatele dorite nu se pot obtine dupa o singura injectare.

De asemenea, este important de stiut ca, in mod normal, cantitatea de filler injectata ar trebui sa se faca respectand proportile fetei.


#5 Doare?

Fiind vorba despre o procedura invaziva, este normal sa fie implicat si un oarecare disconfort. Cu toate astea, durerea variaza in functie de priceperea mediculului care efectueaza injectarea si protocoalele de tratament folosite de clinica.

De asemenea, in multe cazuri se foloseste lidocaina aplicata localizat, un anestezic usor menit sa reduca disconfortul resimtit.


#6 Cat timp dureaza rezultatul

In functie de calitatea fillerului cu acid hialuronic folosit, rezultatele pot dura intre o luna si chiar 12 luni. Este unul dintre motivele pentru care si pretul injectarii variaza.

In schimb, este important de stiut ca injectarile de mentinere a volumului necesita, de regula, o cantitate mai mica de filler cu acid hialuronic. Frecventa acestor injectari depinde, de asemenea, de calitatea fillerului.

 


#7 Garantia rezultatelor?

De regula, rezultatele se observa imediat dupa injectare. Cu toate astea, cel mai bine este sa respectati indicatiile si sfaturile medicului care a efectuat injectarea.

Din pacate, sunt foarte putine clinici care aleg sa lucreze cu medici experimentati si substante premium. In schimb, cele care o fac, ofera clientilor garantia rezultatelor.


#8 Rezultate adverse

Atat timp cat injectarea se face de catre un medic cu experienta, folosind substante originale, reactiile adverse sunt extrem de rare.

De asemenea, clinicile premium fac o evaluare a pacientului inainte de procedura propriu-zisa, pentru a afla toate detaliile necesare.

Este important de stiut si faptul ca atat timp cat injectarea este facuta “ca la carte”, folosind fillere originale, buzele marite cu acid hialuronic se vor simti exact ca buzele naturale.


#9 Se pot face retusuri

Daca volumul buzelor dupa injectare pare prea mult pentru preferintele tale, trebuie sa stii ca se pot face corectii cu usurinta.

Procedura este cunoscuta sub numele de hialuronidaza si presupune dizolvarea acidului hialuronic inainte ca acesta sa fie absorbit de corp.

Acest lucru nu este posibil in cazul fillerelor cu colagen.


#10 Ieftin nu inseamna intotdeauna o alegere buna

Injectarile pentru marirea buzelor au devenit atat de populare datorita numarului mare de saloane de infrumusetare care au introdus aceasta procedura.

Multe persoane nu reusesc sa inteleaga ca “cel mai ieftin” nu este intotdeauna o alegere buna. Decat sa platiti 100€ pentru o injectare cu rezultate care dispar intr-o luna, puteti opta pentru o injectare cu substante originale efectuata de catre un medic specialist cu rezultate de pana la 12 luni.

Suntem aici pentru tine

aBeauty clinique lucreaza doar cu cei mai buni medici si substante originale. In plus, suntem printre putinele clinici care ofera garantia rezultatelor.

aBeauty detine peste cinci ani de experienta si ofera constant oferte speciale si discounturi clientilor in cautare de servicii superioare de infrumusetare.

Daca doriti sa aflati mai multe despre injectarile cu acid hialuronic pentru marirea buzelor, ne puteti contacta oricand, completand formularul de mai jos.

Giulia Anghelescu la aBeauty CliniqueSunt placut impresionata de clinicile aBeauty si de oamenii profesionisti si prietenosi de acolo.Giulia Anghelescu


Peste 5 ani de studii clinice, protocoale unice, rezultate masurabile si experienta in solutii personalizate.

 


Alternativ, puteti contacta direct specialistii aBeauty din clinica cea mai apropiata de dumneavoastra, pentru a programa o discutie in privat.


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie sa fie moderate si aprobate inainte sa devina publice.