🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

1, 2, 3... Start!

Am auzit ca abia astepti sa redeschidem!

De fapt, ca abia astepti ca totul sa se redeschida si sa revina la normal!

Si noi la fel!

Prin urmare, avand in vedere discutiile telefonice cu o parte dintre dumneavoastra, am hotarat sa lansam programul de precomenzi.

Simplu ca 1, 2, 3!

Avem toate semnalele ca imediat ce ne reluam activitatea vom inregistra un numar foarte mare de cereri pentru programari in clinici. Iata principalele 3 motive pentru care merita sa comanzi acum un serviciu.

  1. Preturi similare Black Friday - stii deja ca la noi Black Friday este o singura data pe an si ca avem reduceri reale. Avand in vedere situatia curenta, am hotarat sa acordam reduceri la fel de bune si in aceasta perioada. Profita acum de preturi cum rar mai prinzi in restul anului.
  2. Prioritate la programare - deja am pregatit in clinici masuri de sterilzare si securizare neimaintalnite pana acum. Asta inseamna ca vom putea primi clienti la intervale mai rare, ca sa fii in siguranta. Pe langa un pret imbatabil, asigura-ti un loc in top si incepi ingrijirea rapid.
  3. Sanatate si siguranta - cand vii la noi esti in siguranta, pentru ca avem experienta in sterilizari si in siguranta pacientilor si a colegilor. Comanda acum si gandeste-te cu bucurie ca te asteapta o portie binemeritata de fericire cand se termina totul. E ca si cum ti-ai face booking la concediu!

VEZI OFERTELE AICI

La dispozitia ta

Suna-ne daca vrei mai multe detalii legate de oferte, tratamente sau daca pur si simplu simti nevoia sa vorbesti cu cineva ca sa te simti mai bine :) 

Despre noi

Cea mai mare retea de clinici de estetica faciala si corporala neinvaziva si minim invaziva din Romania. Acum si cu un nou concept de magazin online de produse si tratamente profesionale pentru acasa - aBeautyHome.ro - singurul magazin online ce iti ofera diagnostic online, protocol unic de tratament si training 1 la 1.

Lasa un comentariu