Teste Genetice SHARPGENETICS

Descoperă secretele genetice.

Testele genetice SHARPGENETICS sunt instrumentele esențiale care îți permit să înțelegi mai bine corpul tău și să îți personalizezi abordarea pentru a obține rezultate remarcabile.

SHARPGENETICS

De ce să aleg un test genetic?

Acneea, îmbătrânirea, căderea părului, metabolismul nutrițional și reacțiile corpului tău la fillere – toate aceste aspecte pot fi influențate de genetica ta. Testele genetice SHARPGENETICS au fost concepute pentru a analiza și a dezvălui informații valoroase despre aceste aspecte, oferindu-ți un ghid personalizat pentru tratarea și îmbunătățirea lor.

Completează acum formularul de mai jos și te vom redirecționa automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și vei putea comanda online.

De ce să alegi un Teste Genetice SHARPGENETICS?

Testele genetice SHARPGENETICS nu doar identifică cauzele genetice, ci și îți oferă o soluție de tratament personalizat. Nu mai este necesar să încerci produse și tratamente generice care nu se potrivesc cu specificul corpului tău. Acum ai acces la un plan de tratament adaptat nevoilor tale, bazat pe ADN-ul tău.

Pași simplii – Rezultate precise

SHARPGENETICS

Teste Genetice SHARPGENETICS se bazează pe analiza ADN-ului tău pentru a identifica variațiile genetice care influențează aspecte precum acneea, îmbătrânirea, căderea părului, metabolismul nutrițional și răspunsul la fillere. Prin înțelegerea profundă a geneticii tale, putem dezvolta soluții personalizate pentru a aborda aceste aspecte într-un mod eficient și eficace.

Care sunt testele genetice SHARPGENETICS?

TeloTest by SHARPGENETICS – va analiza lungimea telomerilor tăi și va evalua vârsta biologică a corpului tău.

AcneTest by SHARPGENETICS – analizează și oferă o perspectivă mai clară asupra tipului de acnee cu care te confrunți și asupra factorilor care o pot influența.

FillerTest by SHARPGENETICS – îți oferă informații valoroase și personalizate despre modul în care reacționează corpul tău la fillere.

Nutrigen by SHARPGENETICS – identifică variațiile genetice care influențează metabolismul nutrițional, răspunsul la exerciții fizice, intoleranțele alimentare și multe altele.

TrichoTest by SHARPGENETICS – prin evaluarea unică a geneticii tale, putem oferi o perspectivă mai clară asupra cauzelor căderii părului, putând dezvolta un plan de tratament personalizat.

Pași pentru efectuarea testului

Cum funcționează testele SHARPGENETICS? Este un proces simplu și nedureros.

Comandă testul și apoi vino cu el într-una din clinicile aBeauty pentru efectuarea testului de către un specialist. După ce acesta va recolta mostra, tot ce trebuie să faci este să completezi un formular iar testul va fi înregistrat. Rezultatele le vei obține în 4-5 săptămâni, iar după aceea poți începe tratamentul personalizat.Medici Specialiști

Doctorii cu experiență și rezultate ne recomandă. Ne mândrim cu medicii specialiști ce aleg să aducă rezultate excepționale în clinicile noastre aBeauty. Vrei și tu să îi cunoști?


”Am ales să fac un test genetic pentru nutriție și cel contra acneei pentru că mă confrunt cu kilogramele în plus dar și cu tenul acneic. Am mai urmat tratamente faciale la aBeauty și am fost foarte mulțumită de ele, de aceea am știut că pot avea încredere și în aceste teste. Recomand toate tratamentele și testele genetice pe care aBeauty Clinique le oferă.”


Maria C.

Rezultate rapide, precise și măsurabile.

Persoane publice aBeauty Clinique

Încredere și transparență

Mai multe persoane publice au apelat cu încredere la serviciile noastre. Suntem transparenți și de încredere.

Cea mai mare retea de clinici de estetica

Rețea națională clinici

Suntem cea mai mai mare rețea de clinici de estetică din România pentru ca tu să ai acces la servicii premium.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Experiență și rezultate

Peste 10 ani de experiență. Mii de clienți fericiți. Upgrade periodic la tehnologii de ultimă oră.


Specialiști

Peste 50 de specialiști în clinicile din țară. Medici, asistenți medicali, terapeuți și consilieri.

Compatibilitate

Testele ADN completează foarte bine și alte tratamente estetice sau alte teste genetice.

Rezultate

Rezultate rapide prin măsurători precise și confidențiale ce îți evidențiază progresul obținut.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei